صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲

پذیرش ۲۲۴ مقاله در یازدهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت

دبیر علمی یازدهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون از ثبت نام ۲ هزار نفر در این رویداد علمی دو روزه خبر داد و گفت: از ۲۳۹ مقاله ارسالی به دبیرخانه کنگره، ۲۲۴ مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته‌ شده‌اند.
کد خبر : 885783

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا شاهقدمی، دبیر علمی یازدهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون اظهار کرد: اولین کنگره کنترل عفونت و استریلیزاسیون سال 1390 با حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مجمع خیرین سلامت برگزار شد.

وی با بیان اینکه در سال 1401 دهمین کنگره بعد از دو سال وقفه به دلیل کرونا برگزار شد، افزود: کنترل عفونت یک فعالیت چندوجهی و بین بخشی بوده و این کنگره امکان تبادل تمامی نهادهای درگیر در این زمینه را فراهم کرده است.

شاهقدمی گفت: بیش از 2 هزار نفر در یازدهمين کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون شرکت کرده‌اند و از 239 مقاله ارسالی به دبیرخانه کنگره، 51 مقاله به‌صورت سخنرانی و 173 مقاله نیز به‌صورت پوستر پذیرفته‌شده‌اند.

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: برگزاری 8 میزگرد علمی در سالن شماره یک و 9 کارگاه آموزشی و دو میزگرد علمی در سالن شماره دو برنامه‌های این رویداد علمی دوروزه در مرکز همایش‌های رازی است.

مهدی نوروزی؛ دبیر علمی علوم پایه کنگره یازدهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون نیز گفت: از 239 مقاله رسیده، 80 مقاله در زمینهٔ علوم پایه بوده و از 51 سخنرانی که ارائه خواهد شد 22 سخنرانی و از 173 پوستر 46 پوستر درزمینهٔ علوم پایه است.

وی افزود: روش‌ها و فرآیندهای کنترل میکروبی و پیشگیری، آزمون‌های ارزیابی و استانداردسازی فرآیندها، مقاومت‌های میکروبی، مدیریت بیماری‌ها و طغیان‌های عفونی، ساختار مواد ضدعفونی‌کننده و تجهیزات استریل کننده و مدیریت منابع و اقتصاد سلامت، مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این مقالات هستند.

رئیس انجمن علمی ویروس‌شناسی ایران به اهمیت توسعه علوم بین‌رشته‌ای به‌ویژه در مبحث کنترل عفونت اشاره کرد و ادامه داد: ارتباط علوم پایه پزشکی و صنعت برای رفع نیازها و ارائه پاسخ‌های لازم به صنعت و تولید دانش در این حوزه یک ضرورت است.

وی همچنین یادآور شد: طرح مسائل و چالش‌های کنترل عفونت از سوی مراکز بهداشتی و درمانی در رویارویی با بخش علوم پایه پزشکی برای ارائه راهکارهای مناسب و اصلاح فرایندها از دیگر مواردی است که در کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون دنبال می‌شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: گروه‌های کنترل عفونت مراکز درمانی با کمک متخصصین علوم پایه پزشکی می‌توانند، نقش مهمی در اجرای تحقیقات جامع و کاربردی در راستای ارتقاء سلامت و ایمنی بیماران به‌ویژه در همه‌گیری‌های خطرناک داشته باشند.

وی گفت: بیماری‌های بازپدید و نوپدید و جهش‌ها در میکروارگانیسم‌ها به‌ویژه ویروس‌ها و مقاومت‌های میکروبی از چالش‌های دنیای امروز و مورد توجه متخصصان علوم پایه هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر