فشار خون کشنده چه علائمی دارد؟
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا منوچهر قاروني، متخصص قلب و عروق با بیان اینکه فشار خون يك بیماری ارثي است و اولين علامت آن، بي علامتي است، افزود: بي توجهي به درمان آن مي تواند آن را به فشار خون كشنده تبديل كند.
وي با بيان اينكه افراد مبتلا به فشار خون بالا بهتر است 2 بار در روز فشار خون خود را اندازه گيري كنند، ادامه داد: يك بار صبح موقع از خواب بيدارشدن و يك بار عصر، فشار خون نبايد به صورت وسواس گونه اندازه گيري شود.
قاروني با تاکید بر اینکه ورزش كردن، كاهش وزن در حد 2 الی 3 كيلوگرم، مصرف سير و گريپ فروت مي تواند به كاهش فشار خون كمك كند، گفت: اما این موارد جايگزين مصرف دارو نمي شوند و افراد مبتلا به فشارخون بايد تا آخر عمر زير نظر پزشك خود دارو مصرف كنند.
وي تاكيد كرد كنترل فشار خون در همه افراد مبتلا به فشارخون بالا با يك نسخه واحد انجام نمي شود و هر بيماري با توجه به شرايط و سن خودش دارو را دريافت مي كند.
این متخصص قلب و عروق در پایان درباره ی افرادي كه هميشه فشارخونشان پايين است اظهارکرد: اگر اين افراد سرگيجه و مشكلي ندارند اين موضوع مشكلي ايجاد نمي كند و در صورت بروز افت قند خون در افراد مبتلا به ديابت به فرد كه هوشيار است ماده قندي بدهيد.
انتهای پیام/