صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۶ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲

انگلیسی‌ها به پرستاران بیش از سیاستمداران اعتماد دارند

جدیدترین بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اعتماد عمومی مردم بریتانیا به سیاستمداران و وزرای این کشور به رقمی بسیار بی‌سابقه در بازه زمانی ۴۰ ساله رسیده است.
کد خبر : 885295

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا ، «۹ درصد»، این آماری است که بررسی‌های جدید مؤسسه نظرسنجی «ایپسوس» از میزان اعتماد مردم بریتانیا به سیاستمداران این کشور به دست آورده است.

مؤسسه نظرسنجی فوق در بررسی "شاخص صداقت مشاغل" پی برده است از بین ۳۱ شغل در بریتانیا، میزان اعتماد جامعه انگلیس به سیاستمداران این کشور اروپایی از سال ۱۹۸۳ تاکنون به پایین‌ترین حد رسیده است.

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که میزان اعتماد عمومی مردم انگلیس به سیاستمداران حتی از ۱۲ درصد سال ۲۰۲۲ نیز کاهش بیشتری داشته است و این اعتماد در بین ساکنان «لندن» پایتخت انگلیس به سه درصد رسیده است و تنها دو درصد از بریتانیایی‌های ۲۵ تا ۳۴ سال به سیاستمداران این کشور اروپایی اعتماد دارند.

حدود چهار سال پیش نیز یکی از افراد نزدیک به خاندان سلطنتی انگلیس در خصوص نظر ملکه الیزابت درباره اوضاع سیاستمداران این کشور گفته بود: «فکر می‌کنم او واقعا ناراحت و ناراضی است».

ایپسوس اعتماد عمومی انگلیسی‌ها به مشاغل را ارزیابی کرده است که طبق آن میزان اعتماد به پرستاران در انگلیس ۸۸ درصد بود و خلبانان هواپیماها و کتابداران به ترتیب با ۸۷ و ۸۶ درصد، بیشترین میزان اعتماد عمومی را به خود جلب کرده بودند.

سیاستمداران و پس از آن وزرای کابینه انگلیس با ۹ و ۱۰ درصد، در بین مشاغلی قرار گرفته بودند که مردم انگلیس کمترین اعتماد را به آن‌ها داشتند.

کابینه نخست‌وزیر انگلیس ریشی سوناک اخیراً دستخوش تغییرات زیادی شده است و سوناک در بخشی از این تغییرات مجبور شد «سوئلا بریورمن» وزیر کشور خود را به دلیل نافرمانی‌های پیاپی برکنار کند و اوضاع در کابینه تاحدی به صورت پیچیده‌ای پیش رفت که دیوید کامرون نخست‌وزیر سابق انگلیس به طرز غیرمنتظره‌ای بعنوان وزیر خارجه بریتانیا منصوب شد و گفت: «من برای کمک آمده‌ام».

نظرسنجی ایپسوس بین نمونه‌ای از یکهزار و ۲۰ و یکهزار و ۱۵ فرد بزرگسال بریتانیایی بالای سن ۱۶ سال و از طریق تلفن و در دو بازه زمانی ۸ تا ۱۴ نوامبر (۱۷ تا ۲۳ آبان) و ۱۵ تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۶ تا ۳۰ آبان) انجام گرفته است. در بازه زمانی فوق کابینه سوناک دستخوش تغییرات زیادی شد و او بسیاری از وزرای این کشور را جایگزین کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر