صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۸ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه:

می‌توانیم در کمتر از ۲ سال آینده به هوشمندسازی بیمارستانی برسیم

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: اگر تمام تلاش خود را به کار ببندیم، می‌توانیم زودتر از ۱۴۰۴ به یک بیمارستان کاملا هوشمند برسیم. باید این باور در ما ایجاد شود که تحقق این امر امکان‌پذیر است، زیرا عدم تحقق آن حق‌الناس محسوب می‌شود.
کد خبر : 885291

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار احمد اخوان، صبح امروز ۲۵ آذر، در همایش هوش مصنوعی در طب و رزم که در بیمارستان امام حسین مشهد برگزار شد، با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر لزوم قرارگیری ایران در جمع ۱۰ کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی، اظهار کرد: این یک فرمان است و ما باید تمام‌ توان خود را صرف تحقق این هدف کنیم که کاملا هم قابل دسترسی است.

وی ادامه داد: بابد به گونه‌ای بیمارستان‌ها را هوشمند کنیم که بیماران و کاربران سیستم‌ها متوجه شوند که هوشمندسازی در خدمت بیماران قرار گرفته است. همان طور که هدف‌گذاری ما این است که تا سال ۱۴۰۴ نیروی زمینی ما در جمع ۵ نیروی نظامی برتر جهان قرار گیرد، در حوزه هوشمندسازی خدمات بیمارستانی هم باید همین هدف را دنبال کنیم و بیمارستان امام حسین مشهد در حال گام برداشتن در این مسیر است.

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه با اشاره به ساخت یک ربات جراح در دانشگاه تهران به عنوان قدمی مثبت در تحقق هوشمندسازی بیمارستان، افزود: برخی از زیرساخت‌ها در بیمارستان امام حسین ایجاد شده است. نخبگان ما دارای ایده‌های عالی هستند که باید مورد استفاده قرار گیرد. هوشمندسازی بیمارستان‌ها باید منجر به افزایش کارایی، کاهش هزینه‌ها و شفافیت خدمات شود. 

اخوان با اشاره به رشد روزافزون جمعیت جهان، عنوان کرد: سرعت بالای پیشرفت تکنولوژی باعث افزایش سطح انتظارات شده و ما باید به این انتظارت پاسخ دهیم. اگر دیر اقدام کنیم، آنگاه باید ضمن داشتن کارایی کمتر، هزینه بیشتری بپردازیم.

وی با بیان اینکه ما در بازطراحی فرآیندهای بالینی به یک شبکه دیجیتالی نیازمندیم، گفت: گاهی در این حوزه با مقاومت‌هایی روبرو می‌شویم. مثلا ما مدت‌هاست در تلاشیم پرونده بیماران بستری را الکترونیکی کنیم، اما علی‌رغم اینکه دارای شبکه HIS (آمار و اطلاعات بیمارستانی) هستیم، هنوز موفق به الکترونیکی کردن پرونده‌ها نشده‌ایم.

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه با تاکید بر کاهش مرگ و میر در نتیجه هوشمندسازی بیمارستان‌ها، بیان کرد: تاسیسات، ساختمان بیمارستان، ناوگان اورژانس و... همه باید هوشمند شوند. اگر تمام تلاش خود را به کار ببندیم، می‌توانیم زودتر از ۱۴۰۴ به یک بیمارستان کاملا هوشمند برسیم. باید این باور در ما ایجاد شود که تحقق این امر امکان‌پذیر است، زیرا عدم تحقق آن حق‌الناس محسوب می‌شود.  

انتهای پیام/

ارسال نظر