صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس کل گمرک ایران اعلام کرد

جزئیات واردات ۲۰ قلم کالای اساسی

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران جزئیات واردات ۲۰ قلم کالای اساسی در ۸ ماهه سال جاری را اعلام کرد.
کد خبر : 885240

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گمرک ایران، محمد رضوانی فر گفت: در ۸ ماهه سال جاری ۱۵ میلیون و ۶۷۴ هزار تن کالا‌های اساسی به ارزش ۱۰ میلیارد و ۵۷۷ میلیون دلار وارد کشور شده است.

به گفته وی این میزان کالا‌های اساسی وارداتی در ۸ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۱.۳۴ درصد و از حیث ارزش ۷.۱۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی در خصوص ۵ قلم اول کالا‌های اساسی به لحاظ ارزش در ۸ ماهه سال جاری اظهار کرد: در این مدت ذرت، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام، انواع دانه‌های روغنی، برنج و گندم ۵ قلم اول کالا‌های اساسی را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر گفت: از مجموع واردات کالا‌های اساسی به کشور در این مدت ۷ میلیارد و ۵۶۷ میلیون دلار مربوط به ۵ قلم کالای اساسی فوق بوده است.

وی در خصوص میزان ارزش ۵ قلم اول کالا‌های اساسی در ۸ ماهه سال جاری اظهار داشت: در این مدت ۲ میلیارد و ۴۷۱ میلیون دلار ذرت، یک میلیارد و ۹۴۳ میلیون دلار روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام، یک میلیارد و ۵۶۹ میلیون دلار انواع دانه‌های روغنی، ۸۵۴ میلیون دلار برنج و ۷۳۰ میلیون دلار گندم وارد کشور گردید.

رضوانی فر در خصوص بیشترین درصد افزایش در ارزش واردات کالا‌های اساسی در ۸ ماهه سال جاری بیان کرد: در این مدت در بین کالا‌های اساسی واردات گوشت قرمز سبک گرم، کود شیمیایی، جو، انواع بذر و گوشت قرمز سرد سنگین از بیشترین افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار بودند.

به گفته وی، واردات چای خشک، برنج، شکر خام، گوشت مرغ و گندم در این مدت به لحاظ ارزش بیشترین کاهش را در بین کالا‌های اساسی به خود اختصاص دادند، به طوری که این پنج قلم به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۷/۶۹ درصد، ۵۳.۸۹ درصد، ۵۱.۹۸ درصد، ۴۸.۱۱ درصد و ۴۶.۲۰ درصد کاهش داشته اند

انتهای پیام/

ارسال نظر