صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هوش مصنوعی می‌تواند برای سیستم‌های مالی خطرآفرین باشد

رگولاتور‌های ایالات متحده هشدار دادند که پذیرش سریع هوش مصنوعی می‌تواند خطرات جدیدی را برای سیستم‌های مالی ایجاد کند.
کد خبر : 885214

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، رگولاتور‌های ایالات متحده هشدار دادند که پذیرش سریع هوش مصنوعی (AI) می‌تواند خطرات جدیدی را برای سیستم‌های مالی ایجاد کند، اگر این فناوری به درستی نظارت نشود.

شورای نظارت بر ثبات مالی که متشکل از تنظیم‌کننده‌های ارشد مالی است و ریاست آن را «جانت یلن»، وزیر خزانه‌داری بر عهده دارد، برای اولین بار در گزارش ثبات مالی سالانه خود، خطرات ناشی از هوش مصنوعی را مشخص کرد.

این گروه می‌گوید: هوش مصنوعی می‌تواند نوآوری یا کارایی را در شرکت‌های مالی مانند بانک‌ها تحریک کند، این فناوری به‌سرعت در حال پیشرفت، نیازمند هوشیاری هم از سوی شرکت‌ها و هم از سوی ناظران آن‌ها است.

این گروه در گزارش سالانه خود گفته است: هوش مصنوعی می‌تواند خطرات خاصی از جمله خطرات ایمنی و سلامت مانند خطرات سایبری را بیشتر کند.

این هیئت همچنین نقش رو به رشد غیربانک‌ها و اعتبارات خصوصی را مستحق توجه دقیق دانست و گفت: موسسات مالی و تنظیم‌کننده‌ها باید به تلاش خود برای ارزیابی بهتر خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی ادامه دهند.

برخی از ابزار‌های هوش مصنوعی می‌توانند بسیار فنی و غیرشفاف باشند و توضیح یا نظارت صحیح بر کاستی‌ها را برای مؤسسات دشوار می‌سازند.

در این گزارش آمده است که اگر شرکت‌ها و رگولاتور‌ها ابزار‌های هوش مصنوعی را به طور کامل درک نکنند، ممکن است نتایج مغرضانه یا نادرست را از دست بدهند.

همچنین ابزار‌های هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای به مجموعه داده‌های خارجی بزرگ و فروشندگان شخص ثالث متکی هستند که خطرات حریم خصوصی و امنیت سایبری خود را ایجاد می‌کنند.

برخی از رگولاتور‌ها از جمله کمیسیون بورس و اوراق بهادار، نحوه استفاده شرکت‌ها از هوش مصنوعی را بررسی می‌کنند، در حالی که کاخ سفید اخیراً دستور اجرایی با هدف کاهش خطر هوش مصنوعی صادر کرده است.

رگولاتور‌ ایالات متحده اشاره کرده که سیستم بانکی ایالات متحده علی‌رغم ورشکستگی‌های بزرگ بانک‌ها در سال جاری، انعطاف‌پذیر است. اما این سازمان از تنظیم‌کننده‌ها خواست تا سپرده‌های بانکی بدون بیمه را که فرار سریع از آن‌ها باعث ورشکستگی شده است، زیر نظر داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر