صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

وضعیت هوای تهران نارنجی شد

کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته به دلیل شرایط جوی پایدار، به رنگ نارنجی درآمد تا پس از چند روز شرایط قابل قبول، بار دیگر هوا برای گروه‌های حساس ناسالم شود.
کد خبر : 885186

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، میانگین شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران اکنون با قرار گرفتن روی عدد ۱۲۶ در وضعیت نارنجی (ناسالم برای گروه های حساس) قرار گرفت و این درحالی است که طی ۲ روز گذشته وضعیت کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار داشت.

در این شرایط به کودکان، بیماران قلبی و ریوی و همچنین زنان باردار توصیه می‌شود از تردد در فضای باز خودداری کنند.

همچنین بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه های سنجش هوای تهران هفت منطقه از جمله میدان فتح منطقه (۹)، پیروزی منطقه (۱۳)، تربیت مدرس منطقه (۶)، ستاد بحران منطقه (هفت)، شریف منطقه (۲) و همچنین شهرداری مناطق ۱۰، ۱۹ و ۲۱ در وضعیت نارنجی (آلوده برای گروه‌های حساس) قرار دارد.

در ۲۴ ساعت گذشته نیز میانگین شاخص کیفیت هوای تهران روی عدد ۹۲ (قابل قبول) قرار داشت.

بر اساس پیش یینی هواشناسی با خروج سامانه بارشی از کشور غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی بویژه تهران تا روز دوشنبه هفته جاری افزایش پیدا کند و به همین منظور در این مدت از شهروندان تهرانی درخواست می‌شود از تردد غیر ضرور در فضای باز خودداری کنند.

از ابتدای سال جاری تا امروز ۹ روز هوای پاک، ۱۸۳ روز هوای قابل قبول، ۶۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۰ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در روز شمار شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر