صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا بررسی شد؛

قیمت مرغ کنترل می‌شود؟

رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: به‌رغم افزایش هزینه تأمین نهاده، تمهیدات لازم برای مدیریت بازار در مناسبت‌های پیش رو در مکاتبات انجام‌شده با وزارتخانه مربوط اندیشیده شده و کنترل نوسان قیمت مرغ بر عهده سازمان‌های ناظر بر بازار است.
کد خبر : 885157

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از یک دوره کوتاه، بازهم قیمت مرغ و قطعه مرغ در بازار به طور ناگهانی افزایش یافته است به‌طوری‌که برای خرید یک مرغ متوسط باید ۳۰۰ هزار تومان هزینه شود. 

گزارش میدانی از سطح شهر نشان می‌دهد که افزایش قیمت مرغ با بهانه‌های مختلف مانند گرانی تولید و نبود نظارت کافی بر توزیع این محصول است.

غلامحسین جافر رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره افزایش اخیر قیمت مرغ در بازار به خبرنگار آنا گفت: قیمت مرغ در برخی از شهرستان‌ها افزایش و در برخی دیگر بدون تغییر بوده است؛ اما شایان ذکر است که روزانه حدود ۶ هزار ۵۰۰ تن مرغ در کشور تولید می‌شود و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم. همچنین اکنون قیمت مرغ زنده برای هر کیلوگرم در بازه بین ۶۳ تا ۶۸ هزار تومان تعیین می‌‌شود.

وی در واکنش به ارائه مرغ با قیمت بالای ۱۰۰ هزار تومان در بازار در حالی که قیمت مصوب حدود ۷۳ هزار تومان است، گفت: قیمت مصوب ۷۳ هزارتومانی با جوجه یک روزه ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی و کنجاله سویا ۱۶ هزار تومانی بود. اکنون قیمت مصوب کنجاله سویا به ۲۰ هزار و ۹۰۰ تومان افزایش یافته است. جوجه یک روزه نیز با قیمتی حدود ۲۸ الی ۳۰ هزار تومان قابل تهیه است و کنجاله سویا و جوجه یک روزه مؤلفه‌های تولید مرغ گوشتی هستند.

گرانی تولید قیمت مرغ را افزایش می‌دهد

رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: زمانی که با توجه گرانی مولفه تولید مرغ زنده با قیمتی در بازه ۶۳ تا ۶۸ هزار تومان به فروش می‌رود، نباید قیمت گوشت مرغ از ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان فراتر رود.

 به گفته این مسئول صنفی؛ هزینه بالای تأمین نهاده دلیل  اصلی افزایش هزینه تولید مرغ برای مرغداران است. از این رو تولید مرغ برای تولید کننده صرفه اقتصادی ندارد اگر قیمت ها با همان نرخ مصوب باقی بماند. 

جافر ادامه داد: تولید در صنعت مرغدتری کشوربدون هیچ مشکلی از سوی تولید کنندگان ادامه دارد این درصورتی است که دولت با حمایت خود، نهاده مورد نیاز این صنعت را به موقع و با قیمت متعادل به دست مرغدار برساند. 

انتهای پیام/

برچسب ها: مرغ قیمت مرغ بازار
ارسال نظر