صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲

صید طلا و جایزه ویژه مسابقات ابداعات و اختراعات دبی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد

آوازه کردستان در حوزه فناوری‌های جدید جهان یک بار دیگر تکرار و بانوی مخترع سنندجی و دانشجوی دانشگاه آزاد در مسابقات جهانی ابداعات و اختراعات دبی DIS ۲۰۲۳ درخشید و طلایی شد.
کد خبر : 885088

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا در دوره جدید مسابقات جهانی ابداعات و اختراعات دبی DIS ۲۰۲۳ «مؤسسه اندازیار هوشمند» از سنندج به سرپرستی سروه گرجی‌پور از مخترعان کردستان و دانشجوی دکتری هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج شرکت داشته و موفق به دریافت مدال طلای جهانی و جایزه ویژه و تندیس طلایی از پروفسور آگوستین رئیس هیئت داوران مخترعین بین‌المللی ویپا و پروفسور مارک رئیس بنیاد نخبگان انگلیس شد.

مسابقات نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی اختراعات و فناوری‌های نوآورانه کشور امارات متحده عربی زیر نظر سازمان مالکیت معنوی جهان (WIIPA)، اداره فدرال هویت و شهروندی در امارات متحده عربی و با حمایت دانشگاه‌های بخارست، ترکیه و رومانی و مراکز مرتبط با مخترعین در کشور امارات برگزار شد.

در این دوره از نمایشگاه ۱۶۵ تیم از ۲۱ کشور دنیا از جمله انگلستان، کانادا، آلمان، لهستان، رومانی، مصر، کرواسی، عربستان، امارات متحده عربی، عراق، ترکیه، تایوان، قطر، کامبوج، هند، ایران و … اختراعات خود را به مدت دو روز در معرض نمایش گذاشتند و در بخش رقابتی جشنواره شرکت کردند.

در این دوره از مسابقات، مخترعین و پژوهشگران ایرانی در حوزه‌های مختلف مانند هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، مهندسی الکترونیک، کشاورزی، مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، داروسازی، انرژی، محیط زیست، سلامت و ... در سه سطح دانش آموزی با ۱۵ تیم، دانشجویی با ۱۱ تیم و بخش استارت‌آپی با ۹ تیم در این عرصه بین‌المللی شرکت کرده و موفق به کسب ۱۳ مدال طلا و ۱۶ مدال نقره و چندین جایزه ویژه شدند.

در این رویداد جوایز ویژه و تندیس‌های یادبود نیز از کشور‌های رومانی، عربستان، کرواسی، و لهستان … در زمینه‌های مختلف توسط مخترعین دریافت شد و سرمایه گذاران به بررسی طرح‌ها پرداخته و ظرفیت‌هایی برای جذب سرمایه و فروش دانش فنی ایده‌ها و اختراعات ایجاد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر