صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۶ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲

ذوالنوری: قانون اقدام راهبردی قدرت چانه‌زنی را در مذاکرات بیشتر کرد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی اظهارنظرها در خصوص تأثیرات قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، گفت: مجلس در دوره اخیر قوانین راهگشایی تصویب کرد که یکی از آن‌ها قانون اقدام راهبردی بود.
کد خبر : 885039

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه قانون اقدام راهبردی فصل‌الخطابی برای مذاکره‌کنندگان ایرانی شد، گفت: برخی دیپلمات‌های گذشته امروز نسبت به قانون اقدام راهبردی موضع متفاوتی دارند، اما در زمان مسئولیت‌شان می‌گفتند که از زمان تصویب این قانون قدرت چانه‌زنی ما در مذاکرات بیشتر شد.

وی با اشاره به برخی اظهارنظر‌ها در خصوص تأثیرات قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، گفت: مجلس در دوره اخیر قوانین راهگشایی تصویب کرد که یکی از آن‌ها قانون اقدام راهبردی بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: بار‌ها مقام معظم رهبری از قانون اقدام راهبردی تجلیل کردند و هرجا سخن از اقدامات خوب مجلس یازدهم مطرح می‌کنند، به این قانون اشاره مستقیم دارند، ایشان همچنین فرمودند قانون اقدام راهبردی کشور را از سرگردانی هسته‌ای نجات داد.

نماینده مردم  قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این قانون فصل‌الخطابی برای مذاکره‌کنندگان ایرانی شد و دست دولت را در برابر طرف‌های مذاکره پُر کرد، تیم مذاکره‌کننده کشورمان به استناد این قانون توانست از منافع ملی دفاع کند.

ذوالنوری تصریح کرد: ممکن است کسانی نظرات دیگری داشته باشند که برای خودشان محترم است، اما ما و ملت اثرات این قانون را دیدند، برخی دیپلمات‌های گذشته ما امروز نسبت به قانون اقدام راهبردی موضع متفاوتی دارند، اما در زمان مسئولیت‌شان می‌گفتند که از زمان تصویب این قانون قدرت چانه‌زنی ما در مذاکرات بیشتر شده است و اگر امروز هم از تیم مذاکره‌کننده ما یعنی آقای باقری و وزیر خارجه سؤال شود، کاملا این قانون را به نفع خودشان در دفاع از منافع ملی می‌دانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر