صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دستگاه تشخیص آلاینده آب آشامیدنی هوشمند پُرتابل ساخته شد

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به تولید دستگاه تشخیص آلاینده آب آشامیدنی با ویژگی «portable» یا (قابل‌حمل) شدند.
کد خبر : 885011

کمال شیرزاد، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، درباره ماهیت محصول جدید تشخیص‌دهنده آلاینده‌ آب آشامیدنی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، توضیح داد: این دستگاه، درحالت عادی کار یک اسپکتروسکوپی(طیف‌سنج) قابل حمل و نقل را انجام می‌دهد با این تفاوت که با نصب یک اپلیکیشن هوشمند روی موبایل کاربر، تمام اطلاعات دریافتی از طیف‌سنج آلاینده، قابل مشاهده و تجزیه و تحلیل است.

وی درباره مزیت فناورانه به‌کاررفته در این محصول ادامه داد: ویژگی قابل حمل و نقل بودن این دستگاه باعث می‌شود که در مواقع بحران از جمله زمانی که دسترسی به داده و اطلاعات ممکن نیست، ظرف یک ساعت همه سنجش‌های لازم برای تشخیص حداقل استانداردهای آب آشامیدنی، انجام شود.

شیرزاد، جزئیات بیشتری از نصب نرم‌افزار هوشمند دستگاه تشخیص آلاینده ارائه کرد و افزود: اپلیکیشنی بسیار ساده با دسترسی آسان برای کاربران، توسط تیم برنامه‌نویسی، طراحی شده  که درحال حاضر فقط برای نسخه اندروید، قابل نصب است.

وی ادامه داد: نرم‌افزار با دوربین موبایل کار می‌کند، به این ترتیب که نرم‌افزار به دستگاه متصل‌شده و از طریق لینکی که با گوشی موبایل دارد، عکس نمونه را تجزیه و تحلیل کرده و در نهایت به کاربر می‌گوید که آب، چه‌مقدار آلاینده دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر