صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲

چرخه پرواز استارت‌آپ‌های موفق سریع‌تر شد

عضو هیئت علمی گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از راه‌اندازی شتاب‌دهنده‌ای در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد که به رشد سریع استارت‌آپ‌های موفق کمک می‌کند.
کد خبر : 884875

سیدمهدی کاظمی عضو هیئت علمی گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که شتاب‌دهنده «آراتل» با هدف توسعه استارت‌آپ‌هایی موفق با رشد سریع راه‌اندازی شد.

وی درباره اینکه واحد فناور «آراتل» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با چه هدفی و در پاسخ به چه نیاز‌هایی در دانشگاه راه‌اندازی شده‌ است؟ پاسخ داد: این واحد فناور با هدف توسعه استارت‌آپ‌هایی موفق با رشد سریع، راه‌اندازی شد، این فضا با آموزش، هدایت، تیم‌سازی، تأمین منابع و حمایت همه‌جانبه از استارت‌آپ‌های فعال در موضوعاتی براساس نیاز روز بازار و فرصت‌های شناسایی شده به رشد سریع این استارت‌آپ‌ها در فضایی حرفه‌ای کمک می‌کند.

عضو هیئت علمی گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، حوزه‌های فعالیت قبلی و جدید شتاب‌دهنده را فناوری اطلاعات، اینترنت اشیاء، تلکام، سلامت و فولاد، کارآموزی تعدادی از دانشجویان در حوزه‌های سلامت، ساخت نمونه اولیه محصول، منتورینگ دانشجویان در حوزه‌های بازاریابی و منتورینگ اعلام کرد.

کاظمی با تشریح اقدامات و عملکرد واحد فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: تاکنون تعداد قابل توجهی از دانشجویان از آموزش، کارآموزی و منتورینگ شتاب‌دهنده استفاده کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سؤال که تولیدها و نوع محصولات توسط این واحد فناور چیست؟ خاطرنشان کرد: شتاب‌دهنده کمک می‌کند تا استارت‌آپ‌ها چرخه پرواز خود را طی کنند.

عضو هیئت علمی گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با بیان اینکه تاکنون ده‌ها استاد و دانشجو عضو این واحد فناور شده‌اند، ادامه داد: دانشجویان و استادان علاقه‌مند می‌توانند از طریق ایمیل kazemi@damavandiau.ac.ir یا شبکه اجتماعی واتس‌آپ با اینجانب در تماس باشند.

کاظمی چشم‌انداز پیش روی مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی را اینگونه ارزیابی کرد: درصورتی که در دوره‌های مهارتی مناسب و مرتبط با کسب و کار شرکت کرده و فعالیت‌های دانشگاهی (کارآموزی و پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی) با حل مسائل صنعت همسو شود و صنعت حاضر به سرمایه‌گذاری در این راستا شود آینده روشن است.

انتهای پیام/

ارسال نظر