صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲

معاون سیاسی وزیر کشور:‌ دخالت در انتخابات خط قرمز وزارت کشور است

شاهچراغی گفت: هرگونه دخالت در امر انتخابات خط قرمز وزارت کشور است و هیچ کس اجازه دخالت در این روند را ندارد.
کد خبر : 884805

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ آموزش چهارمین گروه از فرمانداران و دبیران و روسای کمیته‌های آموزش و پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد‌های انتخابات استان‌ها صبح چهارشنبه با سخنان «سید محمد تقی شاهچراغی» معاون سیاسی وزیر و رییس ستاد انتخابات کشور در سالن الغدیر وزارت کشور آغاز شد.

رئیس ستاد انتخابات کشور طی سخنانی در مراسم افتتاحیه این نشست آموزشی دو روزه، هرگونه دخالت در امر انتخابات را خط قرمز وزارت کشور عنوان کرد و گفت: وزارت کشور مجری انتخابات است و فرمانداران باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

شاهچراغی با تاکید براینکه کسی اجازه دخالت در امر انتخابات را ندارد، افزود: در قانون جدید تاکید شده که شعب باید یک روز قبل از شروع اخذ رأی مورد بازدید قرار بگیرند و مسئولان از جمله فرمانداران باید از برگزاری خوب انتخابات در شعب اطمینان لازم و کامل را حاصل کنند.

وی با تاکید براینکه وقت مردم نباید در صف‌های طولانی برای اخذ رای هدر برود، اظهارداشت: بررسی‌های گذشته نشان می‌دهد یک تمرکز مناسب برای استقرار شعب وجود نداشته است، به عنوان مثال شهرک‌های صنعتی و مراکز پر جمعیت  مورد توجه قرار خواهد گرفت و تسهیل در امر اخذ رأی از مردم در دستور کار قرار دارد.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه مرکز جمعیتی در برخی نقاط کشور تغییر پیدا کرده‌اند، افزود: تأمین منابع انسانی، نرم افزاری و سخت افزاری برای تسهیل در امر اجرای انتخابات از وظایف فرمانداران و بخشداران در سراسر کشور است.

آشنایی با قوانین و مقررات و امور اجرایی انتخابات، آشنایی با فرآیند‌های انتخابات الکترونیکی، آشنایی با امور امنیتی، آشنایی با امور اطلاع‌رسانی انتخابات، نقش فرمانداران در تقویت و افزایش مشارکت و جنگ شناختی و کارکرد‌های آن در فضای رسانه و انتخابات از موضوعات مطرح در این دوره آموزشی دو روزه برای چهارمین گروه از فرمانداران هست.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با هدف توانمند سازی و رسیدن به عملکرد مناسب از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر ساعت برای کارکنان ستادی و بیش از ۷۰ هزار نفر ساعت برای کارکنان استانی دوره آموزشی از جمله با موضوع انتخابات برگزار کرده که پنج دوره آموزشی ویژه برای فرمانداران اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر