صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فخاری: به‌جای ساخت شهرک باید بافت‌های فرسوده تهران را دوباره ساخت

استاندارد تهران گفت: به‌جای ساخت شهرک‌های اقماری اطراف تهران و ایجاد زیرساخت، می‌باید به نوسازی بافت فرسوده پرداخت به این ترتیب کسری از تسهیلات بانکی حوزه مسکن نیز باید به این منظور اختصاص یابد.
کد خبر : 884708

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلان‌شهر تهران عصر امروز -۲۱ آذرماه ۱۴۰۲- با حضور استاندار تهران، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر، معاون شهرسازی و معماری، معاون خدمات شهری، معاون امور فرهنگی و اجتماعی و مدیرعاملان بانک مسکن و شهر برگزار شد.

فخاری استاندار تهران در این نشست علاج مشکل پایتخت را بازآفرینی شهری دانست و تصریح کرد: نقطه شروع آبادانی شهر باید «بازآفرینی» تعریف شود، موضوع بازآفرینی بافت فرسوده از بیش از ۲ دهه گذشته آغاز شده است.

فخاری در ادامه با یادآوری آنکه ساختمان‌های موجود در شهر روزانه در حال فرسوده‌تر شدن است، تأکید کرد: اگر تعجیل صورت نپذیرد، این فرایند سرعت خواهد گرفت هرچه سریع‌تر باید مقابل فرسوده‌تر شدن شهر را گرفت.

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز ۵۲ درصد از درآمد‌های مالیاتی کشور و ۳۰ درصد از تولید ثروت ملی کشور در تهران حاصل می‌شود، با این همه متأسفانه برای حل مشکلات انباشته‌شده در این سال‌ها اعتبارات کمی در نظر گرفته شده است.

استاندار تهران حل مشکلات شهر را بدون هم‌افزایی همه دستگاه‌ها نشدنی دانست و گفت: نباید تلاش‌ها را برای بازآفرینی شهر متوقف کرد و حل‌وفصل نظام مسائل شناسایی‌شده مناطق ۲۲ گانه باید در دستور کار قرار گیرد.

فخاری افزود: به‌جای ساخت شهرک‌های اقماری اطراف تهران و ایجاد زیرساخت، می‌باید به نوسازی بافت فرسوده پرداخت به این ترتیب کسری از تسهیلات بانکی حوزه مسکن نیز باید به این منظور اختصاص یابد. چرا که بازآفرینی بافت فرسوده بخشی از طرح‌های ملی مسکن است.

او در خاتمه ضرورت سنددار شدن املاک واقع در بافت فرسوده را یادآوری و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین موانع بازآفرینی بافت فرسوده همین مشکلات حقوقی است. نباید فراموش کرد عمده ساکنان این بافت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه هستند؛ تا حد امکان برای حل مسائل باید به آن‌ها مساعدت کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر