صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اعلام کرد؛

ضرورت ایجاد خط ویژه اعتباری برای صنایع تبدیلی و تکمیلی

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: باید خط ویژه اعتباری برای صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد شود. در حال حاضر برای تامین مواد خام مورد نیاز صنایع تبدیلی و تکمیلی۱۸۵ هزار میلیارد تومان نیاز است.
کد خبر : 884649

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی یکی از موفق‌ترین وزارت خانه هاست چرا که بیش از ۸۷ درصد غذای کشور در داخل تولید می‌شود.

ذوالفقاری ادامه داد: بیش از ۲۰ درصد اقتصاد کشور مربوط به بخش کشاورزی است، اما ۴ درصد بودجه به این بخش اختصاص می‌یابد.

این مقام مسئول با اشاره به شیوه‌های سیاست گذاری در بخش کشاورزی گفت: در بسیار از کشور‌های دنیا ۵۰ درصد درآمد کشاورزان از یارانه دولت است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی تصریح کرد: باید منابع در اختیار بخش کشاورزی افزایش یابد تا بتوانیم این بخش را نجات دهیم و به اصلاح پیرمردی نباشد.

ذوالفقاری گفت: در حوزه صنایع تکمیلی حدود ۱۲۵ میلیون تن تولید دادیم که ۹۵ میلیون تن آن فراوری می‌شود. سود بخش کشاورزی در زراعت نیست بلکه در صنایع تکمیلی آن است

وی ادامه داد: باید خط ویژه اعتباری برای صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد شود. در حال حاضر ۱۸۵ هزار میلیارد تومان نیاز است مواد خام مورد نیاز صنایع تبدیلی و تکمیلی تامین شود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در پایان تاکید کرد: بخش کشاورزی در کشورهمچنان بکر است و جای کار بسیاری دارد. صنایع تبدیلی و تکمیلی می‌توانند با ورود به این بخش در مبحث کاهش ضایعات کار بسیاری انجام دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر