جابهجایی رشتهها عامل افزایش جذب دانشجو در دانشگاه آزاد خراسانرضوی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی به همراه احمد ناطق گلستان معاون هماهنگی و رئیس دبیرخانه هیئتامنای این دانشگاه با حضور در واحد قوچان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام با کارکنان و استادان این دانشگاه نشستی برگزار کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی در این نشست واحد قوچان را یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور دانست و ادامه داد: در مجموعههایی مشابه با دانشگاه قوچان، این دانشگاه از وضعیت مطلوبی برخوردار است و امید به آینده بهتر در آن مشهود است.
محسن مرادی افزود: ظرفیت دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان بالا رفته و سطح ارتباط با بیرون ارتقاء یافته و در بحث فناوری توانستیم رشد مناسبی داشته باشیم، همچنین در مبحث ثبتنام در محل وضعیت بسیار خوبی در استان خراسانرضوی داریم و جابهجایی رشتهها موجب افزایش جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان استان خراسانرضوی شده است.
وی افزود: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی همانند کشتیای است که برای رساندن به ساحل، همه باید تلاش کنند، چراکه شبکه همافزایی در این مجموعه بزرگ شکل گرفته و با تلاش و همدلی میتوان بر مشکلات غلبه کرد تا بتوانیم به رویکرد سند تحول و تعالی دانشگاه که بخشی از رسالت ماست دست یابیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان هم در این نشست گفت: بزرگترین سرمایه هر مجموعهای، نیروی انسانی است، این دانشگاه دارای سرمایه و ظرفیت بسیار قوی در این زمینه است و انتظاری جز همتی مضاعف از این سرمایه در زمینه جذب و اکرام نیست.
محمود حقبجانب یادآور شد: پیشینه دانشگاه آزاد اسلامی قوچان بسیار قوی است و رسیدن به روزهای اوج کار دشواری نیست و مستعد رشد و ارتقاء هستیم و با آسیبشناسی درست میتوان استفاده از ظرفیتهای دانشگاه را بهبود بخشید و تلاش خواهیم کرد در آیندهای نزدیک از تمام مشکلات و کاستیها مبرا باشیم.
احمد ناطق گلستان معاون هماهنگی و رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی هم ضمن ارائه گزارش رشتهها، ثبتنام و وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی قوچان گفت: پیروی از سند تحول و تعالی دانشگاه و اینکه باید مسیرمان بر این اساس باشد مورد تأکید است و در همه زمینهها اقداماتی مفید صورت گرفته که موضوع آمایش رشتهها، بومی بودن، پرداختن به نقاط ضعف، تهدیدها و فرصتهای هر منطقه براساس نیاز منطقه، جابهجایی رشتهها، تأسیس رشتههای جدید، ارتقای مراکز رشد و حوزههای پژوهشی مدنظر است.
انتهای پیام/