صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علم و صنعت:

گرنت مرجعیت علمی به عنوان چهارمین گرنت امسال اجرایی شد

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاه علم و صنعت در سرانه مربوط به قرارداد‌های دانش بنیان و مبلغ قرارداد‌های صنعتی همه دانشگاه‌های کشور را پشت سر گذاشته است و گرنت مرجعیت علمی به عنوان چهارمین گرنت امسال اجرایی شد.
کد خبر : 884419

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، منصور انبیا، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در آئین تجلیل از نام آوران، پژوهشگران و فناوران نمونه دانشگاه در محل این دانشگاه برگزار شد، گفت: گرنت اساتید پیش از این با یکسال تاخیر پرداخت می‌شد، اما هم اکنون در صورت تسلیم اسناد توسط اعضای هیئت علمی بیست و چهار ساعته پرداخت خواهد شد.

وی افزود: گرنت مرجعیت علمی به عنوان چهارمین گرنت امسال اجرایی شد.

انبیا تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت در سرانه مربوط به قرارداد‌های دانش بنیان و مبلغ قرارداد‌های صنعتی همه دانشگاه‌های کشور را پشت سر گذاشته است.

وی اظهار کرد: تنها راه تولید دانش، پژوهش است و دستاورد‌های پژوهشی محل تمایز دانشگاه‌های برتر و غیر برتر است.

انبیا گفت: یکی از محور‌های مهم توسعه، زیست بوم فناوری است. همه پیشرفت‌ها با توسعه فناوری اتفاق می‌افتد. علم پژوهش و فناوری برای عزت کشور است. تعاملات صنعتی با روحیه جهادی است تاسیس معاونت فناوری، کارآفرینی از جمله این اقدامات اساسی دانشگاه علم و صنعت است.

وی افزود: یکی از محور‌های مهم دیگر تنوع بخشی گرنت اعضای هیات علمی است. هرساله ۴۰ درصد به صورت پیش پرداخت داده می‌شد امسال ۷۰ درصد کرده ایم.

انبیا با اشاره به سخنان رئیس ISC گفت: سرانه مقالات دانشگاه رتبه اول در بین دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده است. مجموع دانشمندان برتر یک و دو درصد در کشور ۷۷ است که برای دانشگاه علم و صنعت ۵۷ است.

وی افزود: بر اساس رتبه بندی تایمز ۱۳ پله صعود کرده است.

انبیا گفت: اکنون نخبگان دانشجویان و مراکز علمی خود را برای خیز جدید و تحرک مبتکرانه علمی جدید تولید مقالات باید به حل مسائل کمک کند. باید شورایی شکل دهیم تا ابعاد را رمز گشایی نموده و راه حل‌های میان رو را ترسیم کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر