صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر علوم در دانشگاه علم و صنعت:

دستور العمل پژوهانه جامع نوشته می‌شود/ کارت پژوهانه جهت جلوگیری از پروسه اداری برای هر هیئت علمی صادر می‌شود

وزیر علوم گفت: کارت پژوهانه برای اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده تا اساتید درگیر بروکراسی‌های اداری نشوند. در پژوهانه جامع همه فعالیت‌های اعضای هیئت علمی دیده شده است. در حال تلاشیم که با این اقدامات خیز جدید علمی شکل بگیرد.
کد خبر : 884374

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز (دوشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۲) در آئین تجلیل از نام آوران، پژوهشگران و فناوران نمونه دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران مسیر رو به رشدی را در سالیان گذشته طی کرده است، گفت: باید از روسا و مدیران ادوار مختلف دانشگاه تقدیر کنیم. چرا که توفیقات امروز حاصل تمام زحمات این افراد است و بی‌انصافی است که زحمات دیگران را نادیده بگیریم.


وی ادامه داد: پیش از انقلاب دانشگاه‌های ما تنها کارشناس تربیت می‌کردند. از سال ۶۵ به بعد دوره‌های دکتری ایجاد شدند و الان نه تنها دوره دکتری، بلکه پسا دکتری، پارک‌های علم و فناوری و .. و نیز ایجاد شده که  زیست بوم علم و فناوری را تشکیل داده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی ویژه از هیئت رئیسه جدید دانشگاه علم و صنعت، اظهار کرد: سه دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر و علم و صنعت رقابت جدی دارند. این دستاورد‌ها نتیجه تلاش‌های جهادی اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران است. روندی که دانشگاه علم و صنعت در پیش گرفته روندی بسیار امیدوار کننده و جدی است. در رقابت همواره با رفاقت، رشد اتفاق می‌افتد.

زلفی‌گل تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم بستر‌های لازم برای پیشرفت دانشگاه‌ها را فراهم کنیم.

وی با اشاره به استفاده از طرفیت برنامه هفتم توسعه گفت: ما از ظرفیت برنامه هفتم توسعه استفاده کردیم و با پیگیری‌ها ما چند موضوع به قانون برنامه هفتم توسعه افزوده شده است.

وزیر علوم با تاکید بر اهمیت راهبردی علم نافع خاطر نشان کرد: برای راهبری علم نافع و تلاش برای نیازمحور پژوهش‌ها گفت: در این راستا دستورالعمل پژوهانه جامع را تدوین شده است. همچنین در برنامه هفتم توسعه سازمان برنامه و بودجه مکلف شده تا معادل ۱۵ درصد بودجه هر دانشگاه را به امور پژوهشی و ۵ درصد را به امور فرهنگی اختصاص دهد. این اقدام سبب می‌شود پژوهشگران ما برای حداقل‌های مورد نیاز خود دچار مشکل نشوند و ما از شرمندگی اعضای هیئت علمی در بیاییم.

وی افزود: همچنین کارت پژوهانه برای اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده تا اساتید درگیر بروکراسی‌های اداری نشوند. در پژوهانه جامع همه فعالیت‌های اعضای هیئت علمی دیده شده است. در حال تلاشیم که با این اقدامات خیز جدید علمی شکل بگیرد.

زلفی گل با بیان اینکه جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم اعتقاد داد که بهترین محل برای سرمایه‌گذاری کشور، دانشگاهیان و دانشگاه است؛ گفت: اگر بخواهیم پرچم ایران عزیز سرافراز باشد در دنیا امکانات لازم را در اختیار قرار دهیم تا اندیشه پویا را به عمل تبدیل کنند. اگر می‌خواهیم آینده‌ای سرافراز داشته باشیم، بهترین مسیر از دانشگاه می‌گذرد به همین دلیل دانشگاهیان باید بر صدر بنشیند.

انتهای پیام/

ارسال نظر