صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

شادترین و ناشادترین کشور‌های اتحادیه اروپا کدامند؟

ارزیابی اداره آمار اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که اتریش شادترین و آلمان و بلغارستان ناشادترین کشور‌های عضو این اتحادیه هستند.
کد خبر : 884047

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورونیوز، شادترین و ناشادترین ملت‌های اتحادیه اروپا مشخص شده‌اند و نتیجه می‌تواند برای شما غافلگیرکننده باشد چراکه اتریش، لهستان و رمانی صدرنشین لیست شادترین‌ها هستند و در مقابل، لقب ناشادترین مردم به‌ترتیب به بلغارستان و آلمان می‌رسد.

این ارزیابی از سوی یوروستت (Eurostat) ارئه شده که اداره آمار اتحادیه اروپا است و میزان شادی، خوش‌بینی نسبت به آینده و مواردی از این دست را در میان ۲۷ عضو این اتحادیه بررسی کرده است.

آنگونه که از این گزارش برمی‌آید، ثروت یک کشور ملاک شادی مردم آن نیست چراکه آلمان با وجود اینکه یکی از قوی‌ترین اقتصاد‌های اتحادیه اروپا است، جزء ناشادترین‌هاست و رتبه آن از ۷.۱ در سال ۲۰۲۱ به ۶.۵ در سال ۲۰۲۲ تنزل یافته است.

رکود اقتصادی ناشی از جنگ اوکراین، رشد چشمگیر مهاجرت و نامحبوب بودن نسبی دولت برلین از دلایل کاهش رتبه شادی آلمانی‌ها عنوان می‌شود. در این میان، اتریش با کسب ۸ از ۱۰، بالاترین رتبه شادمانی در میان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را از آن خود کرده است که البته رفاه اقتصادی بر خلق‌وخوی مردم بی‌تأثیر نبوده است.

با این حال، رمانی و لهستان به عنوان کشور‌های نسبتاً فقیر اتحادیه، مردم شادی دارد و آنگونه که از گزارش یوروستت برمی‌آید، وقتی پای رضایتمندی کلی در میان باشد، عواملی مانند سن، میزان تحصیلات، وضعیت مالی و خانوادگی نیز در انتقال حس شادی به یک ملت دخیل هستند.

در اغلب کشور‌های اتحادیه اروپا، میانگین سنی شادترین شهروندان بین ۱۶ تا ۲۹ سال بود. همچنین، مطالعات نشان می‌دهد که شکاف نسبتاً قابل توجهی در بخش‌های مختلف اتحادیه اروپا وجود دارد.

به طور کلی، مردم شمال و بسیاری از بخش‌های غربی اتحادیه در مقایسه با مردم کشور‌های بالتیک از زندگی خود رضایت بیشتری دارند. آن‌هایی هم که در نزدیکی منطقه مدیترانه و در بخش‌های شرقی اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند، بیشتر ناراضی هستند.

این را هم در نظر داشته باشید که چنین مطالعاتی اغلب مبنای علمی ندارند و به شیوه‌ای ذهنی و بر اساس ارزیابی‌های شناختی مردم انجام شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: شادی اروپا
ارسال نظر