جزئیات جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اعلام شد/ رشد ۴ درصدی مقالات Q۱
محمدرضا نقوی، دبیر سی و دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره فعالیتهای پژوهشی حوزه علوم انسانی دانشگاه اظهار کرد: معیارهای امتیازدهی به پژوهشهای علوم انسانی جدا از سایر پژوهشها انجام میشود؛ چراکه برای ما بهشدت حائز اهمیت هستند.
وی افزود: در وزارت علوم تأکید زیادی بر تقدیر و معرفی از برگزیدگان علوم انسانی داریم و همه برگزیدگان پژوهشی امسال در جشنواره پژوهش در گروه علوم انسانی قرار دارند و در کمیسیون علوم انسانی ۶ برگزیده داریم، اما در مابقی کمیسیونها نهایت سه برگزیده از رشتههای غیر علوم انسانی معرفیشدهاند.
دبیر سی و دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: روی فعالیتهای ملی و بینالمللی علوم انسانی تأکید ویژهای داریم و اگر فردی طرح کاربردی یا مقاله بااهمیت در حوزه علوم انسانی داشته باشد حتماً امتیاز ویژهای را نصیب خود میکند.
نقوی گفت: جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در دو بخش کمی و کیفی برگزار میشود و اگر پژوهشگران علوم انسانی ۲۰ درصد فعالیتهای کمی را داشته باشند، مقالات آنها باید ازنظر کیفی هم قابلقبول باشند تا بتوانند در کمیته داوری مورد ارزیابی قرار بگیرند.
وی ادامه داد: تعداد پژوهشگران برتر که صاحب مقالات و کتابهای ارزشمندی باشند در حوزه علوم انسانی زیاد هستند و ۷ نفر از برگزیدگان هفته پژوهش در شاخه علوم انسانی قرار دارند.
نقوی اضافه کرد: دانشگاه تهران در سال جاری آیتمهایی را با عنوان فناور برتر و مجری ارتباط با صنعت و جامعه به جشنواره هفته پژوهش اضافه کرده است، به این صورت که صاحبان طرحهای کاربردی که میتوانند نیازهای جامعه را حل کنند برگزیده شوند.
وی ادامه داد: جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه تهران بر کیفیسازی مقالات تأکید ویژهای دارد، مقالات Q۱ نسبت به سال گذشته ۴ درصد رشد داشته است، به همین علت بر ارتقای کیفی و نیاز محوری مقالات توجه ویژهای داریم.
انتهای پیام/