صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۵ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲
هفته پژوهش ۱۴۰۲؛ (۱۱)

هدف مهم مقالات پژوهشی باید درآمدزایی از فناوری باشد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: شاید زمانی ارائه مقاله هدف مهم پژوهشی بود؛ اما امروز دانشگاه‌های جهان به سمت درآمدزایی از فناوری رفته‌اند.
کد خبر : 883518

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش مراسم قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور افشین غنی‌زاده سرپرست دانشگاه، هیئت رئیسه، معاونان و مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد کرمانشاه برگزار شد.

افشین غنی‌زاده در این مراسم با تأکید بر جایگاه ارزشمند تحقیق و پژوهش در دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه متعلق به همه ماست، باید برای سربلندی آن بکوشیم و به این نکته توجه کنیم که واقعا هدف از حضور در دانشگاه و وقتی که می‌گذاریم چسیت؟ بدون شک هدف همه رشد و تعالی است. باید قدر شناس لحظه‌ها باشیم و برگزاری اینگونه مراسم و گرامیداشت هفته پژوهش بهانه‌ای بوده تا در کنار هم باشیم. 

وی بیان کرد: زمانی می‌توان به سربلندی دانشگاه امیدوار بود که همگی نسبت به آن دغدغه‌مند باشیم و پای کار بیاییم، دانشگاه آزاد در مسیر خود از موانع زیادی گذر کرد تا امروز شاهد موفقیت جهانی آن باشیم، امروز در برهه زمانی حساسی قرار داریم و همه باید درباره مسائل روز احساس مسئولیت کنیم، امیدوارم پژوهش دانشگاه بتواند در همه جنبه‌ها رشد زیادی داشته باشد، شاید زمانی ارائه مقاله هدف مهم پژوهشی بود؛ اما امروز دانشگاه‌های جهان به سمت درآمدزایی از فناوری رفته اند و این که چقدر از دانش علمی و فناوری می‌توان درآمد کسب کرد. 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه توضیح داد: گروه‌های دانشجویی در ثبت اختراعات و پژوهش ورود پیدا کرده‌اند و این مسئله ارزشمندی است که استاد، دانشجو و کارمند همگی با موضوع مشترک پژوهش دور هم جمع شویم و برای رشد دانشگاه و کشور بکوشیم.

فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه در سال ۱۴۰۲

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیز با ارائه گزارشی در تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه پژوهش در سال ۱۴۰۲ گفت: این واحد دانشگاهی یکی از بزرگترین مجامع علمی و آموزشی استان است و بر اساس آخرین رنکینگ جهانی این دانشگاه بین همه مؤسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی دنیا رتبه‌ای بین ۴۲۰ تا ۴۳۰ را داراست و این رتبه معقولی به شمار می‌رود البته باید بیشتر تلاش کنیم تا در کسب رتبه‌های بهتر موفق باشیم.

 مرتضی کهراریان اضافه کرد: در سال ۲۰۲۳ در رتبه بندی isi دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه سمیه بهلولی و وحید پروانه جزء پژوهشگران یک درصد و با بیشترین استناد و برتر شدند. بین همه دانشگاه‌ها آزاد بجز واحد تهران فقط واحد کرمانشاه دو پژوهشگر در این زمینه داشت و بر اساس رده‌بندی استند فورد هم طبق فهرست پژوهشگران برتر چهار عضو هیئت علمی این واحد دانشگاهی برتر شدند.

وی درباره توانایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و اهداف آن بیان کرد: این واحد دانشگاهی با ۱۳۰ هزار نسخه، ۴۰ هزار عنوان و ۱۳ هزار کتاب لاتین در ۸ هزار عنوان از کتابخانه مجهزی برخوردار است، از طرفی هم در هفته پژوهش مسئول برگزاری نشست‌های تخصصی بین دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌های استان به نمایندگی از استاندار هستیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ادامه داد: این واحد دانشگاهی از مجله علمی ارزشمند اینترنشنال نانو لترز نیز برخوردار است که جایگاه isi دارد. درباره مقالات علمی نیز از رتبه بسیار مطلوبی در سال جاری همانند سال گذشته برخورداریم و معاونان دانشگاه با همکاری و همفکری ریاست دانشگاه  برای تک تک گروه‌ها، دانشکده‌های دانشگاه و نودانشجویان جلسات سخنرانی و معرفی برگزار کردند.

کهراریان به معرفی سایر امکانات و توانمندی‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از جمله امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی، علوم پزشکی، سرای نوآوری، باشگاه پژوهشگران جوان، مرکز تحقیقات کشاورزی، مرکز رشد، هسته‌های پژوهشی دانش بنیان، اختراعات و سایر امکانات و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی پرداخت و این توانمندی‌های را فرصتی مغتنم برای تحقیق و پژوهش و توانمند شدن هر چه بیشتر علمی دانشجویان برشمرد.

وی اضافه کرد: اینکه به یک هدف مهم که تزریق اعضای هیئت علمی به ادارات و شورا‌های مختلف استان و تصمیم گیری برای اهداف استان بود رسیدیم که حداقل ۴۰ عضو هیئت علمی دانشگاه را به گروه‌های پژوهشی مختلف استان مانند جهاد کشاورزی، اداره استاندارد، بنیاد نخبگان و همانند این موارد معرفی شده‌اند تا بخشی از مشکلات جامعه را با علم و دانش حل کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مطرح کرد: برگزاری دو همایش ملی در سال گذشته از دستاورد‌های دیگر این دانشگاه بوده که همایش ملی جامعه مخاطره آمیز و همایش ملی تازه‌های روانشناختی کاربردی، بسیار حائز اهمیت بود. 

به گزارش آنا، در این مراسم از پژوهشگران برتر استان و و احد کرمانشاه، کارکنان و دانشجویان برتر حوزه پژوهش استان تجلیل شد که اعضای هیئت علمی حائز رتبه اول استان و واحد کرمانشاه به شرح ذیل عبارتند از: درحوزه علوم پایه آرش بوچانی به عنوان پژوهشگر برتر واحد و استان، در حوزه فنی و مهندسی  فریبرز پرندین به عنوان پژوهشگر برتر در سطح واحد و استان، در حوزه کشاورزی سعید شعبانلو به عنوان پژوهشگر برتر واحد و استان و در نهایت در حوزه علوم انسانی پروفسور کیوان کاکابرایی به عنوان پژوهشگر برتردر سطح استان و مختار عارفی به عنوان پژوهشگر برتر در سطح واحد معرفی و تقدیر شدند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر