صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲
به مناسبت هفته پژوهش انجام شد؛

تقدیر دانشگاه تربیت مدرس از عضو هیئت مدیره گروه صنعتی- پژوهشی زر

هم زمان با هفته پژوهش طی مراسمی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس از دکتر مهدی امینی کارآفرین، استاد دانشگاه و عضو هیئت مدیره گروه صنعتی پژوهشی زر به عنوان پژوهشگر برگزیده در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی تقدیر شد.  
کد خبر : 883448

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هم زمان با هفته پژوهش طی مراسمی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس از دکتر مهدی امینی کارافرین، استاد دانشگاه وعضو هیات مدیره گروه صنعتی پژوهشی زر به‌ عنوان پژوهشگر برگزیده در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی تقدیر شد. 

 در این مراسم که با حضور جمعی از پژوهشگران برجسته کشور، اساتید و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس برگزارشد، دکتر مهدی امینی با اشاره به ضرورت تغییر ریل توسعه صنعتی و کشاورزی کشور به سمت  توسعه پژوهش محورگفت: تجاری سازی کم هزینه و موثر دانش، بدون بهره گیری برنامه ریزی شده و ساخت یافته از عنصر پژوهش صرفا یک شعار است. 

وی با تبیین برخی تجربیات گروه صنعتی و پژوهشی زر در طراحی و اجرای مگا پروژه های دانش بنیان، اظهار داشت: کاهش زمان اجرا، ریسک، هزینه ها و دستیابی به حداکثر بهره‌وری، دستاوردهای کاملا ملموس اجرای راهبرد توسعه پژوهش محور در گروه زر بوده است. 

دکتر امینی گفت: شرط ایجاد زنجیره ارزش از رهگذر اجرای مگا پروژه ها به عنوان اصلی ترین موتور محرکه اقتصاد کشور نهادینه شدن موضوع پژوهش در واحدهای صنعتی بزرگ در کشور است. 

عضو هیئت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر ضمن اظهار امیدواری نسبت به افزایش نقش دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در تغییر تفکر موجود در بخش صنعت و کشاورزی کشور که عمدتا موضوع پژوهش را مقوله ای زینتی تلقی می کنند افزود: یکی از ضرورتهای مهمی که می تواند موضوع پژوهش را به مقوله ای راهبردی در توسعه صنعتی کشور مبدل کند، حذف انواع رانت در اقتصاد کشور و واقعی شدن رقابت سالم میان واحدهای تولیدی مختلف است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی واحدهای تولیدی مجبور خواهند شد برای باقی ماندن در چرخه رقابت از عنصر پژوهش نه به عنوان یک انتخاب بلکه به صورت یک ضرورت حیاتی که ضامن بقاء کسب و کار خواهد بود بهره ببرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر