صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۶ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۵

تولید ١٤٤ میلیون بشکه‌ای نفت در شرکت فلات قاره

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اشاره به تحقق ٩٧/٢ درصدی برنامه تولید تکلیفی این شرکت در سال ٩٤ گفت: سال گذشته در مجموع، ١٤٤ میلیون بشکه نفت از میدان‌های نفتی فلات قاره برداشت شد.
کد خبر : 88324

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شانا، سعید حافظی با بیان این مطلب افزود: این مقدار تولید در مقایسه با تولید سال ٩٣، تغییر معقولی داشته است.


وی با اشاره به تحقق بیش از ٩٧ درصدی برنامه تولید تکلیفی شرکت نفت فلات قاره در سال ٩٤، اظهار کرد: با توجه به ماهیت فراساحلی عملیات تولید در این شرکت، این مقدار تحقق اهداف، رقم ممتازی به شمار می‌آید.


به گفته این مقام مسئول، افزایش ضریب بازیافت میدانهای شرکت نفت فلات قاره با بکارگیری روشهای نو در زمینه ازدیاد برداشت و استفاده از فناوریهای جدید تعمیر، تکمیل و تولید در دستور کار این شرکت قرار دارد.


حافظی در ادامه، محورهای تعامل بین المللی این شرکت را در دوران پسابرجام تشریح کرد و گفت: پس از تصویب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و رفع تحریمهای نظام بانکی و ایجاد فضای امن اقتصادی و سرمایه‌گذاری، شرکتهای معتبر خارجی در زمینه‌های فنی با شرکت نفت فلات قاره وارد مذاکره شدند.


وی با بیان این که در این میان می توان به شرکتهایی از فرانسه، هند، هلند، نروژ، استرالیا، سنگاپور و چین اشاره کرد، گفت: در این زمینه، ظرفیت بالای میدانهای ایران بویژه میدانهای شرکت نفت فلات قاره برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه فراساحلی که به فناوریهای نیاز دارد، بر اهمیت این مذاکرات افزوده است.
به گفته حافظی، شرکتهای خارجی ابراز تمایل کرده اند که در بخش سرمایه‌گذاری، توسعه و ارائه خدمات فنی با این شرکت همکاری داشته باشند.


این مقام مسئول با بیان این که بخشهای فنی شرکت نفت فلات قاره ایران از سالها پیش اقدام به بررسی و ارزیابی تنگناها و متعاقب آن، تدوین بسته‌های فنی و سرمایه‌گذاری کرده بودند، یادآور شد: مدیریت آینده‌نگر به شرکت نفت فلات قاره کمک می کند، محور مذاکرات بین المللی خود را با جزئیات بیشتری بررسی کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر