صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳
امام جمعه اهر:

دانشگاه‌ها به عنوان مراکز تولید علم و ایده نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاوتی دارند

امام جمعه اهر در همایش اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی دانشگاه آزاد اهر بر تحقق منویات مقام معظم رهبری و توجه ویژه به این رهنمود‌ها در عملیاتی کردن آن تأکید کرد.
کد خبر : 8830

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام جواد حاجی‌زاده با تأکید بر اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو حمایت از تولیدات داخلی و بومی سازی صنایع و سایر حوزه‌ها است، گفت: دانشگاه‌ها به عنوان مراکز تولید علم و ایده نقش بسزایی در تحقق این امر دارند.


امام جمعه اهر ارتقاء کمی و کیفی در تولیدات داخلی و پرهیز از خرید کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند و قطع مصرف اینگونه کالا‌ها که به جز خارج کردن ارز عایدی برای کشور ندارند تأکید کرد.


این مسئول کمک به تولید و صنایع داخلی را کمک به امر اشتغال و سرمایه گذاری در کشور دانست و پرهیز از اسراف و مصرف گرایی بی‌مورد اهتمام ویژه دولت به بخش خصوصی و ارائه تسهیلات لازم به کارآفرینان را گامی اساسی در این راستا برشمرد.


امام جمعه اهر با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز، تقارن آن با ایام فاطمیه را به فال نیک گرفت و افزود: امیدوارم به برکت این ایام معنوی شاهد خیر و برکت و معنویت بیشتر در جامعه باشیم.


حاجی‌زاده رمز موفقیت انقلاب اسلامی را وحدت و یکپارچگی مردم و پشتیبانی آنان از ولایت ذکر کرد و افزود: با یاری خداوند متعال و همراهی مردم با رهبری و تبعیت از معظم له شاهد نقش برآب شدن توطئه‌های دشمنان بوده و خواهیم بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز در این همایش با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این دانشگاه راه اندازی اتاق فکر، کارگروه اقتصادی و راه اندازی مرکز رشد را در این دانشگاه در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و استادان پژوهشگر برشمرد.


دکتر نادر اسدی، گفت: علاوه بر این موارد باشگاه پژوهشگران و نخبگان این واحد در این راستا فعالیت خود را دو چندان کرده و گام‌های اساسی در تبدیل ایده به صنعت انجام داده و هم اکنون قریب به ۲۰۰ نفر عضو این باشگاه و بالغ بر بیش از ۲۰ اختراع از سوی اعضای این باشگاه به ثبت رسیده است و یازده نفر از اعضای این باشگاه به جهت فعالیت‌های علمی و پژوهشی و اختراعات انجام شده به عضویت مرکز استعدادهای درخشان درآمده‌اند.


وی، آمادگی این دانشگاه را برای فعالیت‌های مشترک پژوهشی و تحقیقاتی با مراکز دولتی و خصوصی اعلام کرد.


در پایان این همایش به پنج مقاله بر‌تر در مراسمی با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر