صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پیش نشست اولین کنفرانس ملی دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی مطرح شد؛

هدف حکمرانی سرزمینی، تحقق و برقراری عدالت جغرافیایی است

دبیر سیاستگذاری اولین کنفرانس ملی دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی از دریافت ۱۷۰ مقاله علمی در این کنفرانس خبر داد و گفت: ۲۰ مقاله پذیرفته شده آن در سه پنل با عناوین حکمرانی عمومی و اقتصادی، حکمرانی فرهنگی و اجتماعی و در نهایت حکمرانی زیربنایی ارائه خواهد شد.
کد خبر : 882914

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید عباس احمدی در اولین کنفرانس ملی دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی که امروز در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه تا کنون ۱۲ پیش نشست در موضوعات مختلف مرتبط با همایش برگزار شده است، گفت: در این پیش نشست‌ها حداقل ۱۰۰ نفر از اساتید و مدیران دانشگاه مشارکت داشتند و به طور کلی بیش از ۴۰۰ نفر در این همایش برنامه‌ریزی کردند.

وی در ادامه به اهمیت نام گذاری حکمرانی سرزمینی اشاره کرد و افزود: فرایند حکمرانی با درنظر گرفتن تمام ابعاد و ویژگی‌ها در خلاء اتفاق نمی‌افتد و بستر آن سرزمین است که ویژگی‌هایی خاصی دارد.

احمدی تاکید کرد: بر خلاف تصور عمومی در خصوص بی جان و بی تفاوت بودن سرزمین، باید گفت که سرزمین موجودی زنده، دارای احساس و ادراک است که در مقابل کنش‌های انسان واکنش نشان می‌دهد و اگر نگاه دانشگاهیان به سرزمین تغییر یابد، می‌توانیم در تعامل خود با سرزمین تغییر بدهیم.

دبیر سیاستگذاری اولین کنفرانس ملی دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی با بیان اینکه واکنش‌ها و رفتار‌ها به طبیعت هوشمندانه است، یادآور شد: طبیعت و سرزمین صبور، شکیبا و فریبنده است. وقتی انسان به حریم طبیعت تجاوز می‌کند، طبیعت در وقت خود واکنش خود را نشان می‌دهد.

وی به ویژگی‌های حکمرانی محلی اشاره کرد و ادامه داد: این حکمرانی در مقیاس‌های مختلف محلی، ملی و فراملی تحقق پیدا می‌کند؛ اما اصالت با مقیاس ملی است. آمایش سرزمین ضرورت اساسی برای این حکمرانی به شمار می‌رود.

احمدی تاکید کرد: در حکمرانی سرزمینی علوم تولید شده در غرب را باید با ملاحظات اجتماعی و فرهنگی خود تطبیق دهیم و بعد به مرحله اجرا برسانیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: هدف دیگر حکمرانی سرزمینی اعمال حکمرانی سرزمینی، تحقق و برقراری عدالت جغرافیایی است، در راستای افزایش رفاه، معیشت و سطح رضایت عمومی شهروندان در همه استان ها، شهرستان‌ها و روستا‌ها از امکانات برخوردار شوند.

وی همچنین از دریافت ۱۷۰ مقاله در این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۳۰ مقاله پذیرفته شد که ۲۰ مقاله آن به صورت شفاهی در سه پنل حکمرانی عمومی و اقتصادی، حکمرانی زیربنایی و حکمرانی فرهنگی و اجتماعی ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر