صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعلام جزئیات برگزاری دوره توان‌افزایی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برگزاری دوره توان افزایی بدو خدمت اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله پیش رویداد، رویداد و پسا رویداد را اعلام کرد.
کد خبر : 882865

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عزیزاله فضلی، رئیس مرکز جذب و امور هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برگزاری دوره توان‌افزایی بدو خدمت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله پیش رویداد، رویداد و پسارویداد را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه این دوره به‌منظور افزایش بهره‌وری و اثربخشی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «شهید چمران ۵» برای اولین بار در دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: دوره توان‌افزایی بدو خدمت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله پیش رویداد، رویداد و پسارویداد طراحی و برنامه‌ریزی‌شده که مرحله پیش‌رویداد با تمرکز بر آموزش عملی تولید محتوای دیجیتال و منتورینگ در چارچوب حل نظام مسائل دانشگاه، از ۱۰ آذر آغاز شده است.

فضلی ادامه داد: در مرحله پیش رویداد پنجمین دوره توانمندسازی بدو خدمت اعضای هیئت‌علمی به‌منظور افزایش اثربخشی دوره، بر دو حوزه آموزش در زمان برگزاری دوره یعنی منتورینگ و نیز تولید محتوای دیجیتال که ماهیتاً نیازمند صرف زمان بیشتر و آمادگی قبلی هستند، تمرکز می‌شود.

رئیس مرکز جذب و امور هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پیش رویداد دوره توان‌افزایی بدو خدمت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی دو ماه پیش از آغاز دوره اصلی برگزار می‌شود، اظهار داشت: این کار با هدف برگزاری دوره کارورزی‌ها و مطالعات مقدماتی موردنیاز در کنار اساتید برجسته دوره در طول زمان با تمرکز و دقت لازم انجام شده تا نتیجه کار به‌صورت عملی در کارگاه‌های آموزشی که در زمان برگزاری دوره پیش‌بینی‌شده، ارائه شود. با ادامه این فرایند، در پسا رویداد می‌توانیم با مشارکت فعال اساتید، نتایجی اثرگذار و تحول‌آفرین از این دوره به دست آوریم.

وی افزود: در مرحله اول و حداکثر تا پایان آذر در فاز اول پیش رویداد، تولید محتوای دیجیتال، آموزش نرم‌افزار‌های تولید محتوای دیجیتالی مانند نرم‌افزار camtasia جهت تولید فیلم‌های آموزشی با کیفیت بالا و حجم کم، ابزار‌های آموزش مجازی آنلاین و آفلاین، معرفی ابزار‌های گوگل برای آموزش مجازی مانند google sites, google classroom جزء موارد آموزشی به اعضای هیئت‌علمی بدو ورود است. همچنین تا پایان دی منتورینگ در چارچوب حل نظام مسائل دانشگاه با مشارکت فعال منتور‌های حرفه‌ای دانشگاه موردتوجه و آموزش عملی به اعضای هیئت‌علمی بدو ورود قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر