نگاهی به ادعاهای کذب رژیم صهیونیستی؛
رؤیایی که با یک طوفان بر باد رفت
رژیم صهیونیستی علیرغم ادعاهای بسیار سران این رژیم، برغزه مسلط نشد و در تبادل اسرا نیز واهی بودن ادعای تسلط صهیونیستها بر شمال غزه؛ مشخص شد.
کد خبر : 882836
گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا - قاسم غفوری؛ رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در واکنش به طوفان الاقصی و دفاع مشروع ملت فلسطین دو ادعای تسلط برغزه و حذف حماس را مطرح کردند.
این ادعا البته از سوی سران این رژیم و رسانههای غربی نیز تکرار شد، چنانکه بایدن، بلینکن، آستین از مقامات ارشد آمریکایی در کنار سوناک نخست وزیر انگلیس، شولتز صدر اعظم آلمان، بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز مدعی شدند که حماس نمیتواند نقشی در آینده غزه داشته باشد و حذف شدن آن امری الزامی است.
این شرایط نشان میدهد که رژیم صهیونیستی برغزه مسلط نشد و در تبادل اسرا نیز واهی بودن ادعای تسلط صهیونیستها بر شمال غزه؛ مشخص شد.
عریب الرنتاوی نویسنده و تحلیلگر سیاسی در این باره گفت: " اسرائیل انتظار داشت اسیرانش از تونلی در جنوب غزه بیرون بیایند. زیرا اکثر اسرا از شهرکهای نزدیک به اسارت گرفته شده بودند و همچنان سلطهای بر جنوب نوار غزه ندارد. "
وی افزود: ناامیدی برای صهیونیستها این بود که اسرا از شمال خارج شدند، جایی که ارتش اسرائیل مدعی است که آنجا را فتح و پاکسازی کرده است! "
در اصل تنها هنر صهیونیستها ویرانسازی غزه و نسلکشی در بیمارستانها بوده است که در نهایت نیز تهی بودن ادعای آنها برای توجیه این جنایات بر همگان آشکار شد.
توهم همزمان با ادعا
یکی از این ادعاها، سخنان نخست وزیر سابق صهیونیستها بود که مدعی شده بود، تونلهای زیر بیمارستان الشفا ساخته صهیونیستهاست و پیش از سال ۲۰۰۵ با هدف تخلیه غزه حفر شده است.
نابودی حماس نیزاز ابیات گفتاری صهیونیستها و حامیانشان حذف شده و رسما برناتوانی در برابر مقاومت غزه اذعان کردهاند.
صهیونیستها در حالی نابودی حماس را تنها گزینه پایان ماموریت در غزه عنوان کرده اند که در عقب نشینی آشکار از این ادعا گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی ادعا کرد که این رژیم تا بازگرداندن تمام اُسرا، نوار غزه را ترک نخواهد کرد.
در همین چارچوب نیز روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در این باره اعتراف کرد که توانایی و قدرت اطلاعاتی مقاومت فلسطین افزایش یافته و این گروه سیستم تونل را به شکلی توسعه داده که برای رژیم اشغالگر غیرقابل پیشبینی بوده است.
به نوشته این روزنامه، نظامیان رژیم صهیونیستی گفتهاند: آنچه ما در غزه دیدیم کاملاً متفاوت از ارزیابی دستگاه اطلاعاتی بود.
نکته دیگر آنکه حامیان غربی صهیونیستها نیز که تا پیش از این ادعای لزوم نابودی حماس را سر میدادند در نهایت به توهمی بودن این ادعا اذعان کردهاند.
نشریه لوموند در این باره نوشت: سفیران سابق فرانسه هدف اسرائیل برای نابودی حماس را «توهم» نامیدند.
همچنین در مقاله ای که در این نشیر به نقل از سفیر سابق فرانسه منتشر شد، آمده است : اسرائیل استراتژی جنگ تمام عیار را در غزه آغاز کرده که به همان اندازه که بیرحمانه و بیهوده است و به طور فزایندهای مورد مناقشه است.
از سوی دیگر در اعترافی تلویحی به قدرت مقاومت، دیوید کامرون، وزیر امور خارجه جدید انگلیس به اسرائیل هشدار داده است تا زمانی که "امنیت و ثبات طولانی مدت" برای مردم فلسطینی وجود نداشته باشد، در امنیت نخواهد بود.
همچنین بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در سخنانی که شکست در راهبرد حذف حماس را نشان میدهد، عنوان کرد: امنیت اسرائیل را نمیتوان تنها با ابزارهای نظامی تضمین کرد.
در همین حال تأکید مقامات آمریکایی مبنی بر لزوم گسترش آتش بس و جلوگیری از گسترش جنگ را نیز میتواند بعد دیگری از این حقیقت دانست و اینک غرب به ناتوانی برای حذف حماس پی برده است.
راه تحقق کشورمستقل فلسطینی
این مورد توجه ملتها است که آمریکا یک طرف جنگ است.
حالا غرب در حالی برای کشتار به صهیونیستها چراغ سبز نشان داد که هر روز با غافلگیری جدیدی از سوی مقاومت غزه مواجه شد.بویژه اینکه بازگشت آوارگان فلسطینی در اولین روز آتش بس به مناطق شمالی غزه نشان داد که آنها حاضر به ترک مقاومت و تن دادن به کوچ اجباری نیستند.
به عبارتی دقیقتر میتوان گفت آنچه امروز در صحنه جهانی جریان دارد و تن دادن صهیونیستها و غرب به آتش بس با شروط مقاومت است . در حقیقت این امر عقب نشینی آشکار صهیونیست ها در باب اداره غزه و نیز حذف حماس است.
روندی که نشان میدهد راهکار ملت فلسطین برای احقاق حقوقش نه دلبستن به وعدههای سازشکارانه غربی-عربی و نه ادعاهای سازمان ملل است بلکه تنها مقاومت است که عقب نشینی دشمن را رقمزده و میتواند ملت فلسطین را به آرمان تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف نزدیک سازد.
انتهای پیام/