حمایت وزارت دفاع از شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار سرتیپ پاسدار سیدحمزه قلندری معاون بینالملل وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در رویداد ملی «مسئلهمحور، فناورانه و هوشمندسازی سازمان اتکا» که در سالن اجتماعات شیخ مرتضی انصاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد، گفت: وزارت دفاع از جریانهای نوآور و دانشبنیان برای کمک به حل مسائل کشور حمایت میکند و راه نجات کشور حرکت در مسیر اقتصاد دانشبنیان است.
قلندری به فرمان فرمانده کل قوا درباره تقویت بنیه کشاورزی کشور که همان تأمین امنیت غذایی است اشاره کرد و توضیح داد: سهم شرکتهای دانشبنیان در بخش کشاورزی کشور چهار درصد بوده که سهم بسیار اندکی است، بنابراین وزارت دفاع در این راستا و عمل به این فرامین ورود کرده است.
وی، مهمترین هجمه کنونی دشمن علیه نظام اسلامی را مسئله اقتصاد دانست و اضافه کرد: تلاش برای حل این مسائل باید مورد توجه مراکز علمی باشد و وزارت دفاع برای خود چنین وظیفهای تعریف کرده است.
معاون بینالملل وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، یکی از راهبردهای وزارت دفاع را تقویت بنیه کشور در بخشهای مختلف متناسب با تهدید دشمن دانست و بیان کرد: وزارت دفاع از شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی کشور در این مسیر حمایت میکند.
قلندری در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای فراوانی که در سالهای گذشته در وزارت دفاع رقم خورده، اشاره و تبیین کرد: موفقیت وزارت دفاع به این دلیل است که همواره رسیدن به قلههای علمی، فناوری و تجهیزاتی هدفگذاری شده و با نگاه بلند در این مسیر و با عدم هراس از مشکلات حرکت کرده است.
وی شرکت شهید بهشتی را بهعنوان یکی از قطبهای کشاورزی منطقه شمال خوزستان معرفی کرد که ذیل سازمان اتکای وزارت دفاع فعالیت دارد و افزود: سازمان اتکا بهعنوان نهاد اثرگذار در صنعت کشاورزی و دامپروری و تحقق امنیت غذایی کشور به همراهی و استفاده از ظرفیت مراکز علمی و شرکتهای دانشبنیان نیاز دارد.
امام جمعه شهرستان دزفول هم با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت کارگران در شرکت شهید بهشتی اظهار کرد: خسارتهای کنونی بهدلیل عدم تدابیر مدیریتی، عمیق و دانشبنیان در گذشته بوده است.
حجتالاسلام مسعود بهرامپور با بیان اینکه بدون مطالعات دقیق هر تصمیم مدیریتی موجب خسارت میشود، تأکید کرد: متأسفانه تدابیر مدیریتی ناپخته موجب شده، کشاورزی شهرهای شمال خوزستان با داشتن نیروی انسانی توانمند و آب و خاک مناسب با خسارت و زیان مواجه شوند.
امام جمعه شهرستان دزفول از دیگر عوامل ناکارآمدی مدیریتی را تغییر مکرر مدیران دانست و ادامه داد: برای ورود به مسائل اساسی و فعالیتهای بزرگ ثبات مدیریتی لازم است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز در این رویداد یادآور شد: این دانشگاه ۱۰ هزار دانشجو،۲۵۰ عضو هیئت علمی، ۱۰۰ فضای آزمایشگاهی و کارگاهی، مرکز رشد واحدهای فناور، مراکز تحقیقات محصولات سالم، ارگانیک، مواد انرژی و دانشکده کشاورزی با استادان فرهیخته آمادگی دارد با شرکت اتکا و وزارت دفاع برای تأمین امنیت غذایی کشور همکاری علمی داشته باشد.
علی سپهریان با اشاره به زیرساختهای موجود و ظرفیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول متذکر شد: این دانشگاه آمادگی خود را برای همکاری با بخش تحقیق و توسعه شرکت شهید بهشتی دزفول اعلام میکند تا از این طریق نسبت به حل مسائل این شرکت کمک کند.
در پایان این رویداد علمی در راستای استفاده از ظرفیتهای موجود، تفاهمنامهای به امضای مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی دزفول، مدیرعامل کارخانه نوآوری، مدیر نوآوری و تحقیقات سازمان اتکا و کشت و صنعت شهید بهشتی رسید.
این تفاهمنامه کمک میکند طرفین فعالیتهای تحقیقاتی و عملی مشترک با یکدیگر انجام دهند.
انتهای پیام/