صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲

همکاری‌های مشترک هند و امارات با ناسا

مقامات هند و امارات متحده عربی باهدف استفاده از دانش و فناوری‌های ناسا در عرصه فضا و نجوم، میزبان مدیر این سازمان شدند.
کد خبر : 882680

به گزارش خبرگزاری علم و فناری آنا، بیش از شش دهه از آغاز تسخیر فضا می‌گذرد، سازمان‌‌های فضایی آمریکا و روسیه به مدت طولانی در عرصه فضا پیشرو بودند. 
با گذر زمان دولت‌ها متوجه اهمیت حضور در فضا و استفاده از نجوم و فضا در بخش‌های مختلف دانش و فناوری شدند.
اکنون با ورود کشورهایی چون امارات، هند، چین، ترکیه، ایران و بسیاری از کشورهای دیگر به عرصه فضا، تعامل علمی در این حوزه بین دولت‌ها و سازمان فضایی افزایش یافته و حتی دانش‌آموزان نیز در این تعامل شرکت دارند.

مقامات دولتی هند و امارات متحده عربی باهدف استفاده از دانش و فناوری‌های ناسا در عرصه فضا و نجوم، میزبان بیل نیلسون مدیر ناسا به شدند.
بیل نیلسون که دوشنبه ۶ آذر سفر خود به امارات و هند را آغاز کرد، با هدف گفتگو برای افزایش همکاری‌های دوجانبه در زمینه نوآوری‌ها و حوزه‌های مرتبط با تحقیقات علمی فضایی، به ویژه در اکتشافات سرنشین‌دار و علوم زمین، با مقامات این دو کشور دیدار خواهد کرد.
نلسون در سفر به هند بازدیدهایی خواهد داشت از چندین مکان این کشور، از جمله تأسیسات مستقر در بنگالورو، محلی که ماهواره نیسار در حال آزمایش و تکمیل ساخت است. 

نیسار، ماهواره رصد زمین

ماهواره نیسار، مأموریت مشترک بین ناسا و سازمان تحقیقات فضایی هند برای رصد زمین است. این ماهواره احتمالا در سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ پرتاب خواهد شد.
رادار دهانه ترکیبی ناسا-ایسرو با نام اختصاری نیسار (NISAR) پروژه مشترک ناسا و سازمان پژوهش‌های فضایی هند به منظور توسعه و پرتاب ماهواره رادار دهانه ترکیبی دو فرکانسه است. این ماهواره نخستین ماهواره تصویربرداری راداری خواهد بود که از فرکانس دوگانه استفاده می‌کند و جهت کاربرد در سنجش از دور به منظور مشاهده و درک فرایندهای طبیعی بر روی زمین برنامه‌ریزی شده است.
در طی حضور نلسون در امارات متحده عربی، وی در کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۳ شرکت خواهد کرد و درباره نقش جهانی ناسا ​در ارائه داده‌های ارزشمند علوم زمین سخنرانی خواهد کرد.
این نخستین بار است که یکی از مدیران ناسا در این کنفرانس شرکت می‌کند.

ملاقات دانش‌آموزان با مدیر ناسا

در طی حضور نلسون در امارات و هند، دانش‌آموزان فرصت خواهند داشت که با وی  ملاقات کرده و در مورد آموزش علوم مختلف، فناوری، مهندسی و ریاضیات، و پروژه  آرتمیس گفتگو کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر