صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲
هفته پژوهش ۱۴۰۲؛ (۴)

سروری‌مجد: پیوند دانشگاه و صنعت باید کشور را از وابستگی نجات دهد

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پیوند بین پژوهش و فناوری و آموزش، زمانی موفقیت‌آمیز است که منجر به عدم وابستگی علمی و پژوهشی کشور شود.
کد خبر : 882640

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دانشگاه‌ها، سازمان‌ها، ادارات، ارگان‌ها، شرکت‌های بزرگ صنعتی و... استان هرمزگان در جمع نخبگان و پژوهشگران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به پیوند دانشگاه و صنعت، این اتفاق را امری پسندیده دانست و اظهار کرد: پیوند بین پژوهش و فناوری و آموزش، زمانی موفقیت‌آمیز است که منجر به عدم وابستگی علمی و پژوهشی کشور شود.

وی حضور صنایع بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی را در کنار دانشگاه و سایر سازمان‌ها و ادارات این استان هرمزگان را غنیمت بزرگ خواند و تأکید کرد: حضور این بخش‌های بزرگ از صنعت در کنار دانشگاه‌ها باید به شناخت نیازمندی‌های طرفین برای برقرار و ایجاد تعامل مؤثر در راستای درک عمیق از نیازمندی‌های صنعت و دانشگاه منجر شود.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عرضه توانمندی‌های پژوهشی را یکی از اهداف نمایشگاهی برشمرد و تأکید کرد: توانمندی‌ها و قابلیت‌های دانشگاه‌ها، صنایع و ... باید در نمایشگاه به نمایش عموم گذارده شود تا نخبگان صنعتی و دانشگاهی به نیاز‌های خود به این توانمندی‌ها آگاه و آشنا شوند و گام‌های بعدی خود را در راستای این نیازمندی‌ها بردارند.

سروری‌مجد با اشاره به زمان شیوع ویروس کرونا در کشور عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با شعار اینکه «دانشگاه، آموزش و کسب علم تعطیل‌پذیر نیست» نخستین دانشگاهی بود که با شناخت کامل از این موضوع، آموزش را به سمت غیرحضوری بودن سوق داد و نخستین دانشگاهی بود که بعد از پایان خطر کرونا، آموزش در دانشگاه را حضوری کرد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه بر محور حل مسئله حرکت می‌کند، اضافه کرد: این دانشگاه پویش اشتغالزایی را در پیش گرفته و با شعار «هر دانشجو، یک مهارت» به دنبال ایجاد کارآفرینی، مهارت‌آموزی و اشتغالزایی با توجه به نیاز کشور است تا بتواند، نقش مهمی در حل مشکلات و معضلات جامعه به‌عنوان دانشگاه پویا، نوآور و کارآفرین باشد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، این نمایشگاه را فرصتی برای ادامه حرکت رو به رشد دانشگاه‌ها و صنایع خواند و مطرح کرد: این ارتباطات، تعاملات، نیازسنجی‌ها، ارائه توانمندی‌ها و ... می‌تواند فرصتی‌های خوبی را برای رشد و بالندگی فراهم سازد که باید از آنها به‌عنوان فرصت بهره لازم را برد و در راستای رشد و شکوفایی کشور گام برداشت.

هفته پژوهش و فناوری فرصتی مناسب برای اطلاع از طرح‌های پژوهشی

رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گفت: برگزاری هفته پژوهش و فناوری به‌منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور فرصت مناسبی است که دانشگاهیان، مسئولان صنایع و مدیران استان روی ابعاد مختلف امورات پژوهشی توجه و تمرکز کرده و علاقه‌مندان می‌توانند از وضعیت کنونی محصولات و طرح‌های پژوهشی نیز مطلع شده و برای توسعه و بهبود محصولات و خدمات آتی اقدامات، برنامه‌ریزی و سازماندهی بهتر و پرثمرتری داشته باشند.

محمدحسین رنجبر به معرفی نمایشگاه برپاشده پرداخت و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با داشتن ۳۰ محصول فناورانه و پژوهشی با رویکردی متفاوت و تأکید بر هم‌افزایی علمی و پژوهشی میزبان صنایع ادارات دولتی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی این استان با تعداد ۷۰ غرفه است که این غرفه‌ها به بیش از ۴۰ شرکت فناورانه و دانش‌بنیان، مراکز پژوهشی و نوآوری اختصاص یافته که محصولات خود را برای هم‌افزایی و مشارکت علمی و پژوهشی در دید عموم قرار داده‌اند.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را مورد تحلیل قرار داد و تببین کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه بررسی نیاز‌های ارگان‌های دولتی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، صنایع و بخش خصوصی و ارائه ارزش‌گذاری طرح‌های افراد خلاق و نوآور برای رشد و توسعه پیش رو است.

رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: برپایی نمایشگاه پژوهشی، شناسایی و عرضه یافته‌های پژوهشی و فناوری‌های توسعه‌یافته یکی از شیوه‌های ایجاد فرصت تعامل بین ذینفعان حوزه‌های پژوهشی بوده که در کنار همایش ملی و فعالیت‌های تبلیغاتی رسانه‌ای می‌تواند فضای مطلوب آینده‌پژوهی را در استان ایجاد کند که با ارتقای شأن پژوهشگران و محققان بستر مناسب و ماندگاری را برای توسعه و فناوری در کشور فراهم سازد.

به گزارش آنا، ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی در بدو ورود به دانشگاه و همچنین بازدید از نمایشگاه و گفت‌وگو درباره محصولات شرکت‌های مختلف پایان‌بخش مراسم افتتاحیه این نمایشگاه بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر