صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۹ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲

کلاس فن بیان و گویندگی چه تاثیری در موفقیت ما دارد؟

چرا باید به کلاس فن بیان و گویندگی برویم؟
کد خبر : 882530

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس فن بیان و گویندگی برای کسانی که می‌خواهند در هر زمان و مکانی به خوبی صحبت کنند، لازم است. این مهارت تأثیر زیادی در زندگی، کار و تعامل با دیگران دارد. شاید شما هم مثل بسیاری از افراد دیگر تصورتان این باشد که به خوبی صحبت می‌کنید و نیازی به آموزش ندارید. در همین مقاله شرایطی که مشخص می‌کنند به آموزش سخنوری نیاز دارید را بیان می‌کنیم و به اهمیت تقویت این مهارت و تأثیر آن در موفقیت می‌پردازیم.

منظور از فن بیان چیست؟

ابتدا بهتر است بدانیم فن سخنوری یا بیان چیست. تعریف ساده‌ از این مفهوم، همان توانایی صحبت کردن در موقعیت‌ها و زمان‌های مختلف است. اگر بخواهیم بارزترین مشخصه افرادی که مهارت بیان و سخنوری‌شان خوب است را بیان کنیم، باید بگوییم این افراد به خوبی می‌توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند.

درکل، فن سخنوری مجموعه‌ای از مهارت‌هاست که فرد را قادر می‌سازند تا افکار، احساسات و اطلاعات را به شکلی تأثیرگذار انتقال دهد.

اگر بر اهمیت، مزایا و کاربردهای مهارت سخنوری در زندگی شخصی، کاری و اجتماعی واقف باشیم، ضرورت شرکت در کلاس فن بیان و گویندگی را بیشتر درک خواهیم کرد. توانایی خوب سخن گفتن، مزایا و البته کاربردهای زیادی دارد که در ادامه چند مورد از آن‌ها را بیان می‌کنیم:

اهمیت فن بیان و سخنوری و تأثیر آن در موفقیت

افرادی که از فن سخنوری و توانایی برقراری ارتباط کلامی مؤثر با دیگران برخوردارند، صرف‌نظر ازاین‌که چه کسی هستند، چه موقعیت اجتماعی یا شغلی دارند و با چه کسانی هم‌کلام می‌شوند، به خوبی قصد و منظور خودشان را بیان می‌کنند. درکل، برخورداری از این مهارت، مزایای زیر را به همراه دارد:

  • در سخنرانی‌های عمومی موفق خواهید شد.
  • اگر به گویندگی و مجری‌گری برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی علاقه دارید، حرفه‌ای عمل خواهید کرد.
  • شما می‌توانید یک مشاور یا روان‌شناس موفق باشید.
  • اگر وکیل هستید، برای دفاع از موکل و ارائه ادله در حضور قاضی و دیگران، مسلط خواهید بود.
  • در مصاحبه‌های شغلی می‌توانید خودتان را آنطور که می‌خواهید معرفی کنید.
  • در ازدواج و روابط عاطفی، به بهترین شکل عمل خواهید کرد.
  • می‌توانید حرف خود را بر کرسی بنشانید و حقتان را بگیرید.
  • و.....

موارد فوق تنها بخشی از کاربردها و مزایایی هستند که هم با شرکت در یک کلاس فن بیان و گویندگی از آن‌ها برخوردار خواهید شد. با توجه به آنچه گفته شد، مهارت سخنوری به افراد این توانایی را می‌دهد که به تناسب شرایط، زمان و مکان‌های مختلف سخن بگویند. به بیانی دیگر، بدانند که در چه مکانی و با چه کسانی چطور باید صحبت کنند و چه چیزی بگویند.

واضح است که هرکدام از موارد فوق‌الذکر در شرایط مختلف زندگی، اجتماعی و شغلی، زمینه را برای موفقیت افراد مهیا می‌کنند. بااین‌حال، برخی از افراد تصور می‌کنند که از مهارت خوب صحبت کردن برخوردارند. بهتر است بدانید که سخنور بودن به ‌معنی حاضرجواب بودن یا سریع و با صدای بلند صحبت کردن نیست. کسب مهارت سخنوری و گویندگی برای بسیاری از افراد ضروری است. اگر شرایط زیر را دارید، شما هم باید به یک کلاس یا دوره آموزشی بروید.

چه کسانی به دوره آموزش سخنرانی، بیان و گویندگی نیاز دارند؟

به‌طورکلی همه افراد برای موفقیت در زمینه‌های مختلف زندگی به مهارت خوب صحبت کردن نیاز دارند. شرکت در دوره فن بیان، منجر به بالا بردن اعتمادبه‌نفس و تقویت مهارت‌های برقراری ارتباطات کلامی مؤثر خواهد شد.

اما شرکت در کلاس فن بیان و گویندگی برای افرادی که به‌واسطه تحصیلی و کاری، سمینار یا وبینار برگزار می‌کنند، جزء ضروریات است. بازیگران، مجریان، گویندگان، وکلا، قضات، دوبلرها، کارمندان شرکت‌ها و ادارات، مدیران سازمانی در سطوح مختلف، صداپیشگان، تولیدکنندگان محتوای تصویری، صوتی و پادکست‌ها و بسیاری از مشاغل مشابه دیگر به تقویت مهارت‌های سخنوری و گویندگی نیاز دارند.

چطور فن بیان خود را تقویت کنیم؟

مواردی که در ادامه بیان می‌کنیم نیز می‌توانند مهارت سخنوری را در افراد تقویت کنند. در دوره‌ فن بیان نیز تمام بایدها و نبایدهای این موضوع آموزش داده می‌شود:

  • گوش کردن به صحبت‌های خودتان
  • کنترل سرعت حرف زدن
  • حذف کلمات پرکننده از گفتار
  • توجه به آوا و اصوات
  • الهام گرفتن از سخنرانی‌ها و صحبت دیگران
  • صحبت کردن با اعتماد به نفس؛ به آنچه که می‌گویید باور داشته باشید.
  • فکر کردن به آنچه قرار است بگویید.
  • برطرف کردن نقاط ضعف

با رعایت مواردی که ذکر شد می‌توانید همواره برای داشتن مهارت سخن گفتن تمرین کنید. بااین‌حال اصولی‌ترین و ایده‌آل‌ترین راهکار این است که در یک کلاس فن بیان و گویندگی ثبت نام کرده و صفر تا صد این مهارت را یاد بگیرید.

بهترین کلاس گویندگی در تهران

در کلاس گویندگی و فن بیان رویای صدا به جزئیات بیشتری پرداخته می‌شود. ازجمله این موارد می‌توان به استفاده درست از زبان بدن و ارتباط آن با فن سخنوری اشاره کرد. در این کلاس‌ها همچنین می‌توانید با حضور در جمع و صحبت کردن برای دیگران، حجم صدای خود را کنترل کنید. به‌طور کلی با شرکت در کلاس‌های حضوری بهتر و سریع‌تر می‌توانید صحبت کردن خود را ارتقا دهید.

کلاس گویندگی و فن بیان آنلاین و آفلاین هم در شهرهای مختلف وجود دارند که می‌توانید با مراجعه به وبسایت یکی از آموزشگاه‌ها که ازلحاظ قیمت و سایر شرایط برایتان مناسب است، مهارت گفتار و سخن گفتن را یاد بگیرید و از آن برای موفقیت حرفه‌ای و شخصی خود استفاده کنید.

قیمت کلاس گویندگی

هزینه کلاس فن بیان و گویندگی بسته به سطح آموزشگاه، محل آن و کیفیت دوره‌های آموزشی متفاوت است. اگر در کلاس‌های حضوری شرکت می‌کنید، اعتبار مؤسسه را ازلحاظ کیفیت سطح استادان و تجربه ‌آن‌ها در این حوزه در نظر بگیرید.

اهمیت داشتن فن سخنوری برای موفقیت شغلی و شخصی

فن سخنوری و توانایی صحبت کردن به این معنی است که بتوانید در هرجا و هر زمانی با اعتمادبه‌نفس و تأثیرگذار صحبت کنید. کسب این مهارت برای افرادی که به‌واسطه شغل خود به ارتباط کلامی مؤثر و توانایی تأثیرگذاری بر دیگران نیاز دارند، ضروری است. به‌علاوه، توانایی برقراری ارتباط کلامی به شکل مفید و مؤثر برای توسعه فردی و موقعیت در زندگی خصوصی و اجتماعی نیز لازم و ضروری است.

با شرکت در کلاس فن بیان و گویندگی رویای صدا، می‌توانید مهارت صحبت کردن خود را تقویت کنید و با بهره‌گیری از تکنیک‌ها و راهکارهای مناسب، با اعتماد‌به‌نفس سخن بگویید.

انتهای پیام/

برچسب ها: کلاس مهارت
ارسال نظر