صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

دیپلماسی فرهنگی ما به‌شدت فعال است

محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به توان بالای فرهنگی کشور از فراهم شدن زیست بوم فرهنگی کشور برای حضور مؤثر در عرصه‌های بین‌المللی خبر داد.
کد خبر : 882525

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم وفناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی در پاسخ به این سوال که آیا زیست بوم فرهنگی ما، امکانات و قدرت لازم برای حضور موثر در عرصه بین‌الملل را دارد اظهار داشت: وضعیت ما در زمان حاضر خیلی خوب است. در واقع، دیپلماسی فرهنگی و هنری ما در زمان حاضر به شدت فعال است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که هفته‌های فرهنگی متعدد و خواهرخواندگی‌های مختلفی با کشور‌های دیگر برگزار می‌شود، افزود: البته، این اقتضاء، تناسبی با قدرت فرهنگی ما ندارد. تمام تلاش ما این است که متناسب با این قدرت بالا، زیرساخت‌ها و زیست بوم آن را فراهم کنیم.

لزوم نشان دادن توان فرهنگی بالای کشور در عرصه‌های بین‌المللی

اسماعیلی با اشاره به تلاش‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این چارچوب گفت: برنامه خوبی را در سازمان فرهنگ و ارتباطات آغاز کرده‌اند که از آن جمله، نخستین جایزه ملی پژوهش‌های برتر فرهنگی بین‌المللی است که امسال برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: اساس کار، بحث رونق اقتصاد فرهنگ و هنر است. شعار سال گذشته این بود و اتفاق‌های بسیار خوبی هم افتاد.

اسماعیلی همچنین در پاسخ به این سوال که چطور می‌توانیم از فضای مجازی برای اقتدار فرهنگی‌مان در دنیا، بهره بگیریم؟ گفت: در فضای مجازی هم به دنبال نشان دادن توان فرهنگی بالای کشور در عرصه‌های بین‌المللی هستیم.

شایان ذکر است، نخستین جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دبیری رضا ملکی، اسفندماه ۱۴۰۲ در تهران برگزار می‌شود.

پژوهشگران علاقه‌مند به حضور در این جایزه تا ۳۰ آذرماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را از طریق سامانه جایزه به نشانی nas.icro.ir ارسال کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر