صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط یک استارت‌آپ ایرانی؛

نرم‌افزار شبیه‌سازی فضای کار طراحی شد

یک گروه استارت‌آپ ایرانی که در حوزه‌ فناوری‌های خلاق مبتنی بر واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی فعال است، موفق به طراحی نرم‌افزار هوشمند شبیه‌سازی محیط کار بر بستر واقعیت افزوده شد.
کد خبر : 882386

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک گروه استارت‌آپ ایرانی در حوزه کاریابی و فضاهای کاری به‌خصوص در رشته‌های فنی، موفق به ابداع یک نرم‌افزار بر بستر واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی شده‌ است.

سید مجتبی سبزپوشان بنیان‌گذار این محصول دانش‌بنیان، درباره کارایی و مزیت نرم‌افزار تولیدی به خبرنگار علم و فناوری آنا گفت: اغلب، شرکت‌های بزرگ و تخصصی در حوزه‌های فنی و مهندسی به‌دلیل حساسیت بالای کاری که دارند، ترجیح می‌دهند با احتیاط بسیاری با دانشجویان، کارورزان و به‌طورکلی کسانی که جویای کار هستند، برخورد کنند.

وی  افزود: کاری که تیم ما انجام داده، این است که محیط‌های کاری را با استفاده از واقعیت‌افزوده برای کاربران شبیه‌سازی کرده و آن‌ها را با همان جزئیات مشابه با فضاهای حرفه‌ای در محیط قرار می‌دهد.

سبزپوشان درباره مخاطبان هدف این نرم‌افزار گفت: این فرآیند علاوه بر دانشجویان، برای کارورزان و دانش‌آموزان رشته‌های فنی که نیاز دارند قبل از ورود به بازار کار، مدتی را برای آشنایی در محیط‌های حرفه‌ای بگذرانند، قابل استفاده است.

وی درباره همکاری‌ها و پروژه‌هایی که این تیم استارت‌آپی شرکت در دست دارد، گفت: با گروه‌های صنعتی در حوزه نیروگاه‌های برق، مترو تهران و صنایع مس درحال همکاری هستیم. تیم ما برای ارتقای مهارت نیروهای تخصصی این شرکت‌ها در حوزه‌هایی که نیاز به آموزش دارند، وارد مذاکرده شده و بعد از مراجعه حضوری کارشناسان و دریافت اطلاعات از محیط، فرآیند شبیه‌سازی را آغاز کرده و براساس این سناریو محیط برای این نیروها در نرم‌افزارشبیه‌سازی می‌شود.

بنیان‌گذار این محصول دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاری شرکت‌ها برای نرم‌افزار را فرصت دانست و گفت: این نرم‌افزار برای عموم کاربران قابل‌ استفاده است و می تواند یک فضای کاملاً شبیه‌سازی شده شرکت و محیط کار را برای افراد طراحی کند.

به گفته وی با استفاده از این نرم‌افزار در شرکت‌ها، نگرانی برای حضور افراد تازه‌کار وجود ندارد.

وی درباره هزینه‌ای که این نرم‌افزار برای کاربران دارد، توضیح داد: برای کاربران و اشخصاص حقیقی، هزینه‌ ثبت‌ نام و ورود به نرم‌افزار دارد و برای شرکت‌ها هم که قرارداد منعقد می‌شود. کابران عادی نیز می‌توانند با پرداخت هزینه ثبت‌ نام برای شرکت‌ در دوره‌های آموزشی از این نرم‌افزار استفاده کنند.

وی به محصولات مشابه‌ داخلی این محصول دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: محصولاتی شبیه به کار ما در داخل وجود دارد برای مثال یک شرکتی در کرمان و یک شرکت صنعتی در حوزه صنعت برق، اما اینکه دقیقا با هدف شبیه‌سازی محیط‌های کاری باشد تا الان در کشور نداشته‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر