صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با شرکت ۴۰ هنرمند؛

بستر طراحی یادمان‌های فلسطین فراهم شد

مرکز معماری اسلامی حوزه هنری با توجه به وضعیت امروز فلسطین، رویداد دو روزه «فردا با فلسطین است» را برگزار کرد.
کد خبر : 882323

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزری علم و فناوری آنا، رویداد «فردا با فلسطین است» به همت مرکز معماری اسلامی حوزه هنر برگزار شده است؛ این بستر طراحی یادمان‌های معماری مرتبط با مسئله فلسطین است و معماران و علاقه‌مندان این عرصه در این رویداد، به شکل انفرادی و گروهی، باهم به رقابت می‌پردازند.

وضعیت امروز فلسطین، جنایات صورت گرفته در آن و مظلومیت زنان و کودکان فلسطینی باعث شد که مرکز معماری اسلامی حوزه هنری، در جهت زنده نگه داشتن مظلومیت توأم با اقتدار و مقاومت ملت فلسطین، ساز و کاری را ترتیب دهد تا در آن، معماران و علاقمندان این عرصه، اقدام به طراحیِ آثار هنری معماری کنند.

مصطفی مؤمنی راد مدیر مرکز معماری اسلامی حوزه هنری، در رابطه با این رویداد دو روزه گفت: امروز و فردا در رویداد فردا با فلسطین است، در مرکز معماری تلاش می‌کنیم تا جمعی از معماران و طراحان حوزه معماری را دورهم جمع کنیم و با محوریت موضوع فلسطین و مردم مظلوم فلسطین، در قالب‌های تعریف شده در عرصه معماری، از المان‌های شهری گرفته تا فضا‌های غرفه‌ای و موقت شهری و فضا‌های بزرگ‌تر و ماندگارتر مثل فضا‌های یادمانی، خلق اثر کنیم.

مؤمنی راد با اشاره به هدف این رویداد که طراحی جمعی و به اشتراک گذاشتن ایده‌های مرتبط است؛ افزود: پیش‌بینی می‌کنیم که در این رویداد حدود ۴۰ نفر شرکت‌کننده حضور داشته باشند و به فعالیت طراحی و به اشتراک گذاشتن ایده‌هایشان بپردازند. تقریباً می‌توان گفت این دو روز، مقدمه است و ما سعی می‌کنیم با توجه به کیفیت فضای معماری و هزینه خلق آن‌ها، این ایده‌ها را به اجرا دربیاوریم.

او در ادامه افزود: در روز دوم بر روی آثار و کیفیت‌های مربوط به آن‌ها جمع‌بندی خواهیم داشت و آن‌ها را به اشتراک می‌گذاریم و سعی می‌کنیم در یک فرایند، آثار باکیفیت را انتخاب کنیم و اصلاحات لازم را بر روی آن‌ها انجام دهیم تا به فراخور نیاز‌هایی که ممکن است به ما اعلام شود؛ و یا با توجه به ظرفیت خود مرکز در اجرای آثار طراحی‌شده، بعضی از آثار منتخب اجرایی بشوند.

وی در ارتباط با سازوکار این رویداد گفت: این رویداد دو روزه استاد محور و مربی محور نیست و بیشتر تضارب و اشتراک‌گذاری ایده‌هاست که به فضا شکل می‌دهد. اما در فرایند اصلاح و تکمیل ایده‌ها، از اساتید حوزه معماری و طراحان این حوزه که با ما در ارتباط هستند؛ کمک خواهیم گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر