صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۶ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها:

جریان تربیتی رایج، جوانان را از حقایق و بایسته‌های زندگی غافل می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی گفت: جریان عمده تربیت امروز با غفلت از سایر بخش‌های تربیتی، موجب غفلت جوانان نسبت به حقایق و بایسته‌های زندگی شده است.
کد خبر : 882221

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در آیین اختتامیه جشنواره ملی زوج مانا که در مشهد برگزار شد با بیان شاخص‌های خانواده موفق و پایدار با انتقاد از رقابت‌های غلط در ترویج سبک زندگی مبتنی بر فردیت اظهار کرد: جریان عمده تربیت امروز، مسابقات و رقابت‌های اشتباهی است که از دوران دبستان و آموزش عمومی برای کسب رتبه برتر در کنکور آغاز می‌شود و با غفلت از سایر بخش‌های تربیتی، موجب غفلت جوانان نسبت به حقایق و بایسته‌های زندگی خواهد شد.

وی با نقد فضای رسانه‌ای امروز و رقابت‌های غلط در ترویج سبک زندگی مبتنی بر فردیت و لذت گرایی افزود: رسالت همه ماست که نسبت به هدایت و روشنفکری فرزندان کشور چه در خانواده و چه در فضای اجتماعی اهتمام جدی داشته باشیم.

 رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: نگاه اسلام به عنوان نگاه فطری به نیاز‌های واقعی بشر (ازجمله تشکیل خانواده)، متفاوت از سایر نظام‌های فکری امروز جهان است که اغلب توجه به فردیت و لذت‌های فردی را ترویج می‌کنند. امروز با تفکراتی مواجه هستیم که به ظاهر توجه به تمایلات فردی و آزادی‌های انسانی و حقوق بشر را فریاد می‌زنند؛ اما در عمل، نمایشگاه روشنی همانند جنایات غزه را ایجاد می‌کنند که در واقع پایان مسیر نظام لیبرال دموکراسی و مکاتب بشری و مناسبات غلط نظام‌های روشنفکرانه را نشان می‌دهد. 

رستمی ادامه داد: در موضوع خانواده نیز همین‌طور است و اگر مناسبات فردگرایانه را مبنای تشکیل زندگی قرار دهیم، مطابق محاسبات عقلی نباید ازدواج کنیم؛ زیرا تشکیل خانواده در واقع تشکیل نهادی برای گذر از تمایلات نفسانی و فردگرایانه به نفع یک تربیت بزرگ (که بنیاد تحولات بشری خواهد بود) است.

وی، زوج‌های مانا را مجموعه‌ای از همین خانواده‌های موفق معرفی و با اشاره به شخصیت والای حضرت فاطمه (س) و فرزندان ایشان تأکید کرد: خانواده فاطمی بهترین الگو برای خانواده‌های مسلمان است؛ خانواده‌ای که در وصف عظمت ایشان سوره مبارکه هل اتی نازل شده و فرزندانی در این خانواده تربیت می‌شوند که هر یک عالمی را حرکت داده و سفینه نجات برای بشریت هستند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، شرایط امروز غزه را حاصل حقوق بشر فاقد معنویت دانست و بیان کرد: مظهر مناسبات منحط نظام‌های مدعی حل مشکلات بشر، انسان است به همین دلیل زشت‌ترین صحنه‌های نقض حقوق بشر، نژادپرستی عریان و علم بدون تعهد و ناشی از خلأ معنویت و هدایتگری الهی را در غزه شاهد هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر