صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

به پزشک‌نما‌های فضای مجازی اعتماد نکنید

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت در خصوص جولان دلالان و سودجویانی که از طریق فضای مجازی به درآمد می‌رسند و با حیله و نیرنگ بیماران را شکار می‌کنند و در یک چرخه غیرقانونی ویزیت و جراحی نیز انجام می‌دهند، هشدار داد.
کد خبر : 882219

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: امروز، پدیده شوم پزشک بلاگر‌ها و پزشک نما‌ها که در فضای مجازی وجهه پزشکان خدوم را خدشه‌دار می‌کنند، زیاد شده است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه پلیس فتا منطبق با وظایف خودش در این زمینه در حال ورود است، افزود: افرادی که در این حوزه وارد شده‌اند بیشتر در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و درحالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند.

او گفت: مردم باید بدانند کسانی که پزشک هستند اغلب به تبلیغات در شبکه‌های مجازی نیاز ندارند، اما افراد دلال بیمار و سودجویانی که اصلاً پزشک نیستند و از طریق فضای مجازی بیماران را شکار می‌کنند و در یک چرخه‌ی غیرمجاز اقدامات پزشکی از جمله ویزیت، جراحی و ... انجام می‌دهند.

رئیس پلیس فتا پایتخت افزود: سازمان نظام پزشکی سایتی دارد که در آن مشخصات پزشکان معتبر و یا شماره نظام پزشکی آنان درج شده و تنها با یک جستجوی ساده ادعای فردی که خودش را پزشک معرفی کرده قابل استعلام است.

گودرزی­ با بیان اینکه ما در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون‌گذاری هستیم، گفت: اخیراً پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ­ با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی محل مناسبی برای خرید دارو نیست، افزود: بعضی اوقات با افرادی برخورد کردیم که دارویی ارائه نمی‌دهند بلکه صرفاً با تبلیغات دروغین کلاهبرداری می‌کنند و یا برخی شیادان مجازی بدون توجه به عواقب کار خود اقدام به ارائه دارو‌های تقلبی و تاریخ گذشته در فضای مجازی می‌کنند، لذا نیاز است شهروندان دارو‌های موردنیاز خود را از مراکز معتبر و شناخته شده خریداری کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر