فرزام: دانشگاه آزاد حضور پررنگی در رشتههای غیرفوتبالی داشته است/ دانشجویان ملی مدالهای باارزشی گرفتند
افشین فرزام در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره روز دانشجو و نقش دانشگاه آزاد در رشد و ارتقای ورزش در ایران اظهار کرد: روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک میگویم و امیدوارم بتوانند در مسیر کسب علم و دانش و فرهنگی روز به روز موفقتر و شکوفاتر شوند، به مدارج بالا برسند و بهرهوری مناسبی داشته باشند و دانشگاه آزاد جزء معدود ارگانها و باشگاههایی است که در رشتههای مختلف ورزشی غیر از فوتبال، سرمایهگذاری کرده و در باشگاهداری ورزشی پیشرو بوده است. در رشتههای رزمی، شمشیربازی، قایقرانی و ... شاهد حضور پررنگ دانشگاه آزاد بودهایم.
تخفیفهای مالی قهرمانان بازگردد
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد باعث رشد و شکوفایی ورزش کل کشور شده و زمینه کمک به فدراسیونهای مختلف ورزشی را فراهم کرده است. قراردادهایی که با ورزشکاران دانشجوی تیمهای خود منعقد میکند ضمن تأمین مالی زندگی ورزشی آنها، باعث میشود تا با خیالی آسوده در یادگیری علم و فرهنگ هم کوشا بشند. اخیراً متوجه شدم بحث تخفیفهای مالی که برای قهرمانان ملی جذب شده به دانشگاه وجود داشت، برداشته شده و چون تعداد این دانشجوها کم است و آورده مالی چندانی برای دانشگاه آزاد ندارد، امیدوارم مجدد شاهد بازگشت این تخفیفها که تأثیر بر بودجه و درآمد دانشگاه ندارد، باشیم. البته موضوع برداشته شدن آزمون دکترا برای قهرمانان ملی تصمیم درستی است که از سوی دانشگاه گرفته شده است.
بانوان دانشگاه آزاد در بازیهای آسیایی مدال گرفتند
سرمربی تیم ملی رویینگ خاطرنشان کرد: من برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا، دانشجوی رشته مدیریت راهبردی تربیت بدنی در دانشگاه علوم و تحقیقات هستم. احساس کردم به صورت آکادمیک باید در رشته مرتبط ادامه تحصیل دهم. پیش از این در رشته نامرتبط مدیریت بازرگانی بودم که منطبق با کارم نبود. اساتیدی که تدریس میکنند سطح علمی بالایی دارند و در بحث اجرایی و عملی گامهای بلندی را بر خواهیم داشت. ضمن اینکه در مدیریت کلان ورزش کشور هم اثرگذار خواهیم بود. البته در رشتههای مختلف استقبال آقایان و بانوان دانشجو از ورزش متفاوت است. بانوان با توجه به محدودیتهایی که در عرصه ملی برای حضور در مسابقات بینالمللی داریم رشتههای ورزشی را انتخاب میکنند. به عنوان مثال رشته رویینگ برای بانوان مناسب بوده و شاهد مدالآوری آنها در بازیهای آسیایی بودهایم. برای آقایان هم مدالهای خوب و با ارزشی از سوی دانشجوهای ملی کسب شده است.
بانوان موفقتر از آقایان بودند
فرزان درباره اینکه به عنوان سرمربی تیم ملی رویینگ دلیل موفقیت بانوان در بازیهای آسیایی هانگژو در قیاس با آقایان در چه میداند، عنوان کرد: در این دوره تغییر و تحولات زیادی از سوی چینیها رخ داد که باعث شد تا بیش از دو مدال برنز در بخش آقایان کسب نشود. بانوان ما با توجه به سبقهای که داشتند موفقتر عمل کردند. دو مدال نقره گرفتیم و برای اولین بار از سد ویتنام عبور کردیم. چین به عنوان میزبان مسابقات و سابقه درخشانی که در رقابتهای جهانی و المپیک داشت، موفقتر عمل کرد و مدال طلا را کسب کرد.
انتهای پیام/