پرداخت تسهیلات کمبهره به نیروگاههای تجدیدپذیر
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وزارت نیرو، سید مهدی حسینی با بیان اینکه با امضای تفاهمنامه اعطای تسهیلات ریالی به نیروگاههای تجدیدپذیر زیرساخت مناسب جهت اعطای تسهیلات کمبهره به نیروگاههای مقیاس متوسط تا ۳ مگاوات مطابق بند (۳) ماده (۵) آئین نامه اجرائی ماده (۱۶) قانون جهش تولید دانش بنیان فراهم شده است، افزود: تسهیلات یاد شده با حداکثر نرخ نوزده درصد و دوره تنفس و بازپرداخت مجموعاً ۶۰ ماه است. سقف تسهیلات به هر متقاضی تا ۷۰ درصد سرمایهگذاری اولیه و با اولویت قراردادهای عرضه برق سبز، نیروگاههای خود تامین صنایع و نیروگاههای تجدیدپذیر واقع در شهرکهای صنعتی و همچنین شهرکهای تخصصی خورشیدی خواهد بود.
بر اساس اعلام مدیرکل دفتر بودجه، تسهیل سرمایهگذاری و تجهیز منابع مالی ساتبا، اعطای تسهیلات به متقاضیان پس از بررسی گزارشات فنی، مالی، اقتصادی و زیست محیطی پروژهها، از طریق ساتبا به بانکهای عامل معرفی خواهد شد.
حسینی افزود: پس از مبادله تفاهم نامه همکاری بین ساتبا و صندوق توسعه ملی به منظور تامین مالی پروژههای احداث نیروگاه تجدیدپذیر از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و خود تامین صنایع، با تبادل این تفاهم نامه، تامین مالی جامع ریالی نیروگاههای تجدیدپذیر اجرائی شد که این روند میتواند موجب افزایش سرعت رشد و توسعه این نیروگاهها در کشور شود.
وی ادامه داد: بر همین اساس کلیه متقاضیان و سرمایه گذاران در این حوزه میتوانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی از نحوه ارسال درخواست و مدارک مورد نیاز جهت دریافت تسهیلات به وب سایت ساتبا با آدرس https://www.satba.gov.ir/u/۱۶d مراجعه کنند.
لازم به یادآوری است، تفاهمنامه اعطای تسهیلات ریالی به نیروگاههای تجدیدپذیر با هدف تامین مالی به میزان حداقل سی هزار میلیارد تومان در طی ۵ سال امضا و مبادله شد.
تفاهمنامه اعطای تسهیلات ریالی به نیروگاههای تجدیدپذیر ۵ آذر ماه بین محمود کمانی، رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و محمد صادق خیاطیان، مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی در محل ساتبا مبادله و امضا شد.
استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی و امکانات موجود در صندوق نوآوری و شکوفایی از جمله اعتبارات ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان و منابع حساب بهینهسازی مصرف انرژی از طریق عاملیت صندوق در کنار معرفی شرکتهای فعال در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و بهروری انرژی برق به منظور صدور ضمانتنامه از دستاوردهای این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/