صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲

مرکز تحقیقات کشاورزی در هرمزگان راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از راه‌اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی در شهر قلعه قاضی این استان خبر داد.
کد خبر : 881815

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در دیدار با مسئولان شهر قلعه قاضی از راه‌اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی در این شهر خبر داد و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت منطقه و همکاری، بخشداری، شورای شهر و شهردار این شهر، این مرکز تحقیقات به‌زودی در این منطقه راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در این استان به‌عنوان بزرگ‌ترین موسسه آموزش عالی است که با کادر مجرب هیئت علمی فعالیت می‌کند و ازنظر مرتبه علمی از بسیاری از مراکز استان‌ها نیز پیشی گرفته، افزود: وجود این توانمندی‌ها در کنارظرفیت‌های بکر کشاورزی و شیلاتی در منطقه قلعه قاضی می‌تواند شتاب توسعه همه جانبه را سرعت بیشتری ببخشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اصفهان در حوزه تولید بذر هیبریدی در شهرستان رودان بیان کرد: می‌توان از این توانمندی در منطقه قلعه قاضی نیز برخوردار شد و مدارس مهارتی نیز در این حوزه‌های تاسیبس و راه‌اندازی کرد.

رنجبر مطرح کرد: بعد از راه‌اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی و مدارس عالی مهارتی می‌توان با مطالعه دقیق‌تر و آمایش آموزشی در کنار کشف نیازمندی‌های توسعه‌ای منطقه، گام‌های جدیدی در مراحل بعدی از قبیل تأسیس، ایجاد پردیس و رشته‌های مرتبط با نیازمندی‌های زیست‌بوم منطقه در حوزه کشاورزی، شیلاتی و نیروگاهی برداشت.

توانمندی‌های شهرستان قلعه قاضی در صادرات محصولات کشاورزی

امام جمعه شهر و بخش قلعه قاضی نیز با اشاره به توانمندی‌های این شهرستان در تولید، کشت محصولات کشاورزی و صادرات آن به سایر شهر‌های ایران و توانمندی این شهر در بخش شیلاتی و داشتن مرز آبی بسیار مستعد برای تولید و پرورش میگو و ماهی در قفس گفت: وظیفه اجتماعی دانشگاه تربیت نسل جوان و کارآفرینی بر اساس علم آموزشی و کارآفرینی است که این منطقه با توجه به فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم برای توسعه دانشگاه، چشم‌انتظار عملیاتی ساختن این مهم در این منطقه است.

حجت‌الاسلام سیدحسن معنوی با اشاره به وجود نیروگاه برق در این منطقه، اضافه کرد: مسئولان این نیروگاه آمادگی دارند تا نیرو‌های مرتبط و کاردان را با بورسیه کردن، جذب کنند و این مهم می‌تواند در قالب تفاهم‌نامه همکاری، جامع عمل بپوشاند. ایجاد و راه‌اندازی مرکز تحقیقات و مدارس عالی مهارتی در حوزه کشاورزی و شیلاتی با توجه به تخصیص زمین در این منطقه به مراحل اجرا برسد و سپس راه‌اندازی پردیس دانشگاهی و مرتبط با نیاز منطقه گام بعدی در این منطقه توانمند باشیم.

مریم عبدالله زاده ـ بخشدار، نجف ابراهیمی ـ رئیس شورای شهر و علی ابراهیمی ـ شهردار این شهر نیز با تأکید بر اجرایی شدن این مهم که مورد درخواست مردم این منطقه است بر سخنان امام جمعه این شهر صحه گذاردند و خواستند تا با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌های لازم و آمادگی مسئولان و مردم این شهر، این رویداد بزرگ فرهنگی، علمی و پژوهشی هر چه سریع‌تر عملیاتی و اجرایی شود.
در این دیدار با اهدا لوح سپاس از همکاری و تعامل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در کمک به توسعه علمی و پژوهشی این منطقه، تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر