صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲

مهاجرت کاری به کدام کشور راحت‌تر است؟

مهاجرت کاری در میان انبوه تقاضا به کشور‌های مهاجرپذیر دنیا از جمله کانادا و استرالیا یکی از با ارزش‌ترین انواع مهاجرت است.
کد خبر : 881698

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهاجرت کاری به کدام کشور راحت‌تر است؟ مهاجرت کاری در میان انبوه تقاضا به کشورهای مهاجرپذیر دنیا از جمله کانادا و استرالیا یکی از با ارزش‌ترین انواع مهاجرت است.

در این مقاله به سراغ راحت‌ترین و بهترین کشورها برای مهاجرت کاری می‌رویم و دلیل انتخاب این کشورها را ذکر خواهیم کرد.

ویزای کار چیست؟

وورک پرمیت یا مجوز کار ضمن دریافت ویزای کار و اسکیل ورکر، در نهایت، اجازه کار در یک کشور خارجی است. کشور خارجی که در آن شخصی به دنبال دریافت مجوز کار است به عنوان "کشور محل کار" نیز شناخته می‌شود، در مقابل، «کشور مبدا» کشوری است که شخص متقاضی تابعیت آن را دارد.

در کشورهای کانادا و استرالیا ویزاهای توریستی، بیزینسی، کاری، خانواده و دانشجویی از هم جدا بوده، مسیر اقدام جداگانه ای داشته و شرایط و تعریف مستقلی دارند.

انواع ویزای کار

از منظر نوع اقامتی که وابسته به ویزای کار است، می‌توان گفت دو نوع ویزای کار تعریف شده است:

  • ویزاهای کاری اقامت موقت
  • ویزاهای کاری اقامت دائم

البته مهاجرت کاری به کشورهای مهاجرپذیر دنیا از قبیل استرالیا و کانادا چندان ساده نیست و در این میان استرالیا به گلچین نیروی کار ماهر معروف است.

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کاری

داشتن ویزای کار بسیار با ارزش است و جالب اینجا است که برخی کشورها برای صدور ویزای کار چندان سختگیری نمی‌کنند. صدور ویزای کار در هر کشوری به شرایط همان کشور و نیاز آن به نیروی متخصص بستگی دارد. کشورهای برتر برای دریافت ویزای کار آسان به ترتیب از قرار زیر هستند:

  • هلند
  • آلمان
  • کانادا
  • استرالیا
  • سنگاپور
  • ایرلند
  • چین
  • کره جنوبی
  • جمهوری چک
  • عمان
  • امارات
  • سوئیس

آلمان خانه امن کارگران

کشور آلمان با بیش از 42 میلیون کارمند و کارگر رسمی به بزرگترین اردوگاه نیروی کار ماهر و متخصص در قاره اروپا تبدیل شده است. بازار کار آلمان چند فرهنگی و بسیار متنوع است.

آلمان همیشه از کارگران خارجی استقبال گرمی داشته و «کارت فرصت» یکی از آخرین اقدامات دولت آلمان بوده تا خدمات بهتری به پناهجویان و افراد دارای ویزای کار ارائه بدهد.

عمان، بهشت سرمایه گذاری

کشور عمان بدون تردید یکی از آرام‌ترین کشورهای حاشیه خلیج فارس است. روند جدی توسعه و پیشرفت در این کشور چند سالی است کلید خورده و با سرعتی عجیب در حال پیشروی است.

عمان به متقاضیان مهاجرت کاری، ویزای کار ارائه می‌کند و در این فرایند سختگیری خاصی ندارد. البته برای دولت عمان، متقاضیان اروپای غربی و آمریکا در اولویت هستند و کشورهای آسیایی هر کدام شرایط ویژه خود را دارند. باید به این نکته نیز توجه کرد که کشور عمان در نهایت اقامت دائم و شهروندی به مهاجرین نیروی کاری نمی‌دهد.

امارات، ریسک همیشگی ایرانیان

کشور امارات با دو شهر بزرگ دبی و ابوظبی همیشه برای ایرانیان به‌منظور کار و سرمایه گذاری مقصدی مطلوب بوده است. سرمایه گذاری در امارات اگر هدفمند باشد همیشه برای ایرانیان یک گزینه محبوب محسوب می‌شود. طبیعی است که بگوییم بیشترین درصد نیروهای کار این کشور را هم مهاجران تشکیل می‌دهند.

سوئیس، همیشه در اوج

کشور بانک و سرمایه از دید بسیاری از تاجران بزرگ جهان، هیچ ریسکی در تجارت ندارد. یک بازار کار کاملا با ثبات و قابل اعتماد در سوئیس شکل گرفته و هر روز رونق بیشتری نسبت به گذشته دارد. بازار کار در این کشور پویا است و ایرانیان اگر بتوانند شرایط مهاجرت کاری به سوئیس را برای خود فراهم کنند، این انتخاب را هرگز کنار نخواهند گذاشت.

کشورهای ژاپن و بلژیک همچنین لوکزامبورگ نیز در فهرست کشورهای صادرکننده ویزا برای درخواست مهاجرت کاری دیده می‌شوند. این کشورها تلاش می‌کنند با دوری از سختگیری و ایجاد تسهیلات فراوان برای مهاجرت نیروی کار ماهر جذابیت بیشتری خلق کنند.

مهاجرت کاری راحت اما نه به هر قیمت

طبیعی و البته قابل درک است که فرد مهاجر یا متقاضی مهاجرت کاری به کشورهای مختلف به دنبال راحت‌ترین کشور برای مهاجرت باشد. در این میان نباید فراموش کنیم که هدف تنها خروج از کشور مبداء و رسیدن به خاک کشور مقصد نیست. مشکلات فراوانی در انتظار مهاجران بی‌هدف و بدون برنامه در کشورهای مقصد است. بهتر است این مهاجرت آگاهانه و با هدفگذاری منطقی صورت گیرد.

گاهی اگر مدارک و شرایط فرد متقاضی مهاجرت کاری برای یک کشور ظاهرا سختگیر، کامل و متقاعد کننده باشد، اتفاقا به سادگی و بسیار راحت ویزای کاری خود را دریافت کرده و به صورت قانونی راهی مقصد مورد نظر می‌شود.

همیشه گفته ایم که مهاجرت می تواند پل ارتباطی فی ما بین کشور مبدا و مقصد باشد و مسیر ارزشمندی برای تبادل دانش و تجربیات ایجاد نماید، توصیه ی اکید ما این است که این فرصت طلایی را با اقدامات غیر قانونی از خود و خانواده خود دریغ نکنید.

شاید کشوری که ویزای کاری را بسیار راحت صادر می‌کند، به فرد متقاضی با پرونده ناقص هرگز چراغ سبز نشان ندهد. در نقطه مقابل نیز بدیهی است یک کشور ایده‌آل برای مهاجرت کاری مانند استرالیا یا کانادا به فردی که پرونده خوبی دارد و امتیاز بالایی کسب کرده به راحتی ویزای کاری بدهد.

مهاجرت کاری به استرالیا پیچیده ولی مطلوب

کشور مهاجرپذیر استرالیا برای صدور ویزای کار و رونق دادن به فرایند مهاجرت کاری هر سال تلاش بیشتری می‌کند. این کشور که به کشور سندیکا و اتحادیه مشهور است، افرادی را با ویزای کاری به بازار کار خود تزریق می‌کند که به واقع متخصص، فنی و با سابقه باشند.

ویزای کاری استرالیا در چند سال گذشته بالاترین میزان متقاضی را در میان مهاجران داشته است. مسیر رسیدن به ویزای کار استرالیا بسیار ساده نیست و این کشور در انتخاب نیروی کار ماهر خود، سختگیری قابل درک دارد. برای درخواست این ویزا، اولین قدم این است که شغل مورد نظر شما در فهرست یا لیست مشاغل مورد نیاز ویزای کار استرالیا وجود داشته باشد.

به عنوان یک متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر این کشور، در حالت ویزای مربوط به اقامت دائم با سابکلاس 189 (ویزاهای مهارتی مستقل) و سابکلاس 190 (ویزای مهارتی با اسپانسر ایالتی) مواجه هستید.

انواع رشته های شغلی در بازار کار استرالیا

در بین ویزاهای اسکیل ورکر استرالیا، ویزای ۱۸۹ ، ۱۹۰ و ۴۹۱ از سیستم امتیازبندی استرالیا استفاده می‌کنند. بر همین اساس باید بتوانید حداقل 65 امتیاز کسب کنید. این امتیازات با توجه به فاکتورهای مهمی مانند سن، سطح زبان، تحصیلات، سابقه کار و غیره محاسبه می‌شود.

در این مسیر ویزاهای اسکلیل ورکر، مرحله مهم بعدی دریافت ارزیابی مثبت است. در ابتدا لازم است که صلاحیت تخصصی شما از طریق سازمان های ارزیابی استرالیا بررسی شود.

در ابتدا سازمان ارزیابی مربوط به هر شغل خاص در لیست مشاغل مورد تقاضای استرالیا مشخص می شود. به عنوان مثال بسیاری از رشته‌های عمومی و تخصصی (مدیریت و رشته‌های بازرگانی و …) توسط سازمان ارزیاب مهم و موثری به نام VETASSESS ارزیابی می شوند و یا رشته‌های فنی و حرفه‌ای در سازمان TRA مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

پس از دریافت اسسمنت مثبت، نوبت به ثبت درخواست و امتیاز خود از طریق سیستم اسکیل سلکت استرالیا فرا می‌رسد و شاید مرحله بعدی را بتوان «ورود به صف انتظار دعوت‌نامه» نامید. پس از دریافت دعوتنامه نیز باید مدارک و درخواست ویزای خود را ارسال نمایید.

چرا مهاجرت کاری به کانادا؟

مهاجرت کاری به کانادا یکی از پرتقاضاترین انواع مهاجرت در سراسر جهان است. کشور کانادا برای داشتن نیروهای انسانی ماهر و فنی در این نوع از ویزا آغوش بازی برای ارائه برخی خدمات و منافع به افراد دارد.

برخی از مزایای مهاجرت کاری به کانادا عبارتند از:

  • امکان زندگی و کار در کانادا
  • امکان اخذ اقامت دائم پس از ویزای موقت
  • امکان دعوت اعضای خانواده به کانادا
  • آموزش رایگان برای کودکان و فرزندان شما
  • مراقبت‌های بهداشتی همگانی و دولتی رایگان یا کم هزینه
  • وجود مسیر روشن به سمت اخذ امتیاز شهروندی کانادا

چطور آسان شود؟

بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا یا دیگر کشورهای مهاجرپذیر دنیا مانند استرالیا در بدو تصمیم‌گیری، چندان به مسیر پیش روی خود آگاه نیستند. بهتر است پیش از قطعیت در تصمیم‌گیری و انتخاب کشور مقصد، با یک مشاور آگاه مشورت کنید. مهاجرت هدفمند برای زندگی تازه و موفق شما در کشور مقصد ضروری است. مجموعه های بین المللی مهاجرتی معتبر با توجه به تجربه و تخصص خود، شناخت درست و موثری از مسیر مهاجرتی دارند و شما را از مواجهه با آزمون و خطا دور می‌کنند.

بهتر است با اعتماد به یک مجموعه مهاجرتی معتبر در خصوص ویزای کار و نیروی متخصص ماهر، کوتاه‌ترین و امن‌ترین مسیر را انتخاب کنید.

اخذ ویزای کاری با مجموعه بین المللی مهاجرتی معتبر

مهاجرت کاری یک فرایند یک بعدی و ساده نیست که از قبل برایش نسخه صادر شود. هر متقاضی و کلاینت با پرونده منحصر به فرد خود، نیاز به بررسی و تحلیل درست از سوی مشاور با تجربه در این حوزه دارد.

اعضای گروه بین المللی شادا بر این باور هستند که پرونده هر فرد متقاضی مهاجرت کاری برآمده از جهان او است و باید با تمام قدرت به صورت کاملا ویژه و منحصر به فرد بررسی شده و مسیر مهاجرتش را روشن و شفاف کرد.

تمام خدمات مربوط به اخذ ویزای تخصصی مربوط به حوزه‌هایی مانند پزشکان، مهندسان، مدیران، رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ... توسط تیم تخصصی شادا در ایران و سیدنی با بالاترین کیفیت، به متقاضیان ارائه می‌شود.

موسسه شادا پس از اخذ ویزا و ورود به استرالیا نیز شما را تنها نخواهد گذاشت و برای یافتن مسکن مناسب، انجام ثبت نام های اداری، کاریابی و ... در کنار شما خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت کاری و اسکیل ورکر در استرالیا همچنین آشنایی با ویزای کار استرالیا، با کارشناسان و وکلای با تجربه مجموعه بین المللی شادا در ارتباط باشید و یا به صورت کاملا رایگان، فرم ارزیابی مهاجرت را تکمیل کنید تا کارشناسان شادا با شما تماس بگیرند.

آدرس وبسایت موسسه شادا: www.shadavisa.com

شماره تماس دفتر تهران شادا: 021-91009946

انتهای پیام/

ارسال نظر