صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲
رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت:

طرح نیروی انسانی رشته مامایی الزامی شد/ تصویب پوشش بیمه‌ای خدمات مامایی

رئیس اداره مامایی معاونت درمان وزارت بهداشت در تشریح اقدامات انجام‌گرفته جهت تقویت جایگاه ماما در نظام سلامت گفت: طرح نیروی انسانی مامایی از سال ۱۴۰۲ جهت اجرایی کردن ماده ۴۹ قانون جوانی جمعیت الزامی شد.
کد خبر : 881178

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرح بابایی درباره اقدامات صورت گرفته در زمینه ماده 49 قانون جوانی جمعیت (به ازای هر دو مادر در حال زایمان یک ماما در کل مدت فرآیند زایمان طبیعی حاضر باشد) اظهار کرد: برآورد نیروی انسانی ماما مورد نیاز جهت ارائه خدمات به مادران باردار در بخش‌های زایمانی صورت گرفت، از این رو سهمیه استخدام 600 ماما در حوزه درمان در آزمون استخدامی وزارت بهداشت در نظر گرفته شد. همچنین طرح نیروی انسانی مامایی از سال 1402 جهت اجرایی کردن ماده 49 قانون جوانی جمعیت الزامی شد.

بخش زایمان مشمول تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد

وی با بیان اینکه بخش زایمان نیز مشمول تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری شد، گفت: پس از ابلاغ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در سال گذشته، پیگیری جهت تعرفه‌گذاری خدمات همکاران ماما در بخش‌های مرتبط سلامت مادر و نوزاد صورت پذیرفت و نهایتا طی مصوبه هیئت وزیران ابلاغ شد. 

تصویب پوشش بیمه‌ای خدمات مامایی

رئیس اداره مامایی معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: در راستای افزایش دسترسی مادران باردار به خدمات سلامت و با توجه به در دسترس بودن همکاران ماما در تمامی نقاط کشور و به منظور اجرایی شدن ماده 45 قانون جوانی جمعیت، پوشش بیمه‌ای خدمات ماما در دوران بارداری و غیربارداری سال 1401 مصوب و ابلاغ شده است که توسط اکثر بیمه‌ها اجرا می‌شود و پوشش بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی نیز در دست انجام است.

به گفته رئیس اداره مامایی معاونت درمان وزارت بهداشت، دوره‌های ارتقای توانمندی گروه مامایی جهت ارائه خدمات با کیفیت به زنان و ترویج فرهنگ فرزندآوری به صورت پیوسته برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های در حال اجرا برای تقویت جایگاه مامایی، از افزایش ضریب سختی شرایط محیط کار حرفه مامایی، افزایش ضریب حرفه مامایی در مشاغل سخت و زیان آور، تبیین و تقویت جایگاه مامای خانواده در برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، تقویت نقش ماما در تیم زایمان در کنار دیگر ذینفعان، تبیین و تقویت جایگاه ماما در اجرایی سازی قانون جوانی جمعیت و فرهنگ‌سازی فرزندآوری و هماهنگی با حوزه معاونت آموزشی در راستای تقویت آموزش دانشجویان مامایی با رویکرد ارتقای کار تیمی در آموزش به عنوان بخشی از این اقدامات یاد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر