صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۶ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲
زالی عنوان کرد؛

ایران جزو ۶ کشور چاق دنیا/ میزان شیوع دیابت در تهران

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد افراد جامعه چاق هستند، گفت: ۱۵ درصد مردم استان تهران دیابت دارند.
کد خبر : 880598

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زالی، صبح چهارشنبه در افتتاحیه چهاردهمین کنگره بین المللی بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم در سالن ابوریحان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی، اظهار کرد: در بررسی‌های ما آنالیز دقیقی از رتبه‌های علمی داشتیم به ویژه که در رشته غدد و متابولیسم درجه خوب و ممتازی را داریم.

وی با تاکید بر اینکه چالش‌های بیماری‌های غدد و متابولیسم تلاش گسترده همکاران را می‌طلبد، افزود: شایع‌ترین بیماری در ایران چاقی است و بیش از ۷۰ درصد افراد جامعه، چاق هستند و ۴.۵ درصد افراد چاقی مفرط دارند که این عدد رو به افزایش است لذا نیازمند برنامه‌های اصلاحی عمیق در این بازه هستیم.

زالی ادامه داد: دیابت مسئله جدی نظام سلامت است که در سال‌های آینده این مشکل افزایش می‌یابد به طور مثال با قند ۱۲۶، حدود ۱۵ درصد مردم در استان تهران دیابت دارند پیش بینی می‌کنیم در استان تهران و در عرصه ملی، تعداد افراد «پردیابت» به ۲۵ درصد افزایش پیدا کنند آمار نشان می‌دهد از ۴ ایرانی ۳ نفر آگاه به دیابت خود هستند.

وی با بیان اینکه باید بپذیریم ایران جزو ۶ کشور چاق در دنیا است، افزود: در بحث تیروئید نیز حدود ۱۰ درصد افراد یک گرفتاری تیروئید دارند پیش بینی می‌کنیم در ایران ۷ درصد افراد پرکاری تیروئید اوورت داشته باشند و هشدار داریم که در سال‌های آینده شانس سرطان تیروئید افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: روش‌های نوین را در بیماری‌ها جدی بگیریم چراکه به تشخیص و درمان بیماری کمک می‌کند.

وی افزود: وجود حدود ۵۰۰ فوق تخصص غدد و متابولیسم، ظرفیت ممتازی برای رفع چالش‌های این حوزه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر