صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برگزاری دومین دوره نمایشگاه برنامه ملی «آبادیران» در خرداد ۱۴۰۳

دومین دوره نمایشگاه برنامه ملی آبادیران خرداد ۱۴۰۳ با رویکرد ناظر بر رفع نیاز‌های فناورانه و مسئله‌محوری، در محل مصلی امام خمینی تهران برگزار می‌شود.
کد خبر : 880578

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اگرچه نخستین دوره نمایشگاه برنامه ملی آبادیران به صورت عرضه‌محور برگزار شد، اما نمایشگاه سال آینده در کنار عرضه‌محوری، تقاضا‌محوری را نیز در دستور کار خود دارد. از این رو، نمایشگاه برنامه ملی آبادیران در دور دوم ناظر به رفع نیاز‌های فناورانه و مساله‌محوری است.

بر این اساس، رویکرد‌های جدید در برگزاری دومین نمایشگاه برنامه ملی آبادیران، احصای نیازمندی‌های نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور، احصای ظرفیت‌های بومی مناطق کمتر برخوردار و تکمیل بانک اطلاعاتی محصولات مرتبط با آبادانی و پیشرفت فناورانه توسط تیم فنی دبیرخانه خواهد بود.

 در زمان باقی‌مانده تا برگزاری دومین نمایشگاه برنامه ملی آبادیران در خردادماه سال ۱۴۰۳، دبیرخانه این برنامه نیاز‌های فناورانه نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت را احصا خواهد کرد تا برای رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و تکمیل زنجیره‌های ارزش ظرفیت‌های بومی از نوآوری و فناوری استفاده کنند.

از آنجا که ظهور و بروز برنامه ملی آبادیران، نمایشگاه آبادیران است، یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در جریان برگزاری دور دوم نمایشگاه آبادیران باید مورد توجه قرار گیرد، طراحی و پیاده‌سازی الگو‌های قابل تکثیر و توسعه است و در این میان، بحث زنجیره‌های ارزش از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از موضوعات مهم در پیاده‌سازی برنامه ملی آبادیران، در نظر گرفتن توانمندشدن اقتصادی مردم است. باید به دنبال مدلی بود که طی آن، منافع از سر زنجیره به انتهای آن برسد و یک مدل تعاونی دانش بنیانی طراحی شود که سود حاصل از آن را مردم همان منطقه دریافت کنند.

شرکت‌های دانش بنیان منطقه، نقش تعیین‌کننده‌ای در آبادانی و پیشرفت کشور و توانمند‌سازی مناطق خواهند داشت، چرا که به طور کامل با زیست‌بوم نوآوری و فناوری و نحوه کاربردی سازی آن آشنا هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر