صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲
فعال حوزه دانش‌بنیان در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

ساخت شبیه‌ساز آموزشی احیای قلبی-ریوی با هوش مصنوعی

قائم‌مقام یک شرکت دانش‌بنیان از ساخت یک شبیه‌ساز آموزشی احیای قلبی-ریوی خبر داد و گفت: با کمک هوش مصنوعی در این شبیه‌ساز فراگیران در محیطی واقعی آموزش می‌بینند و ارزیابی می‌شوند.
کد خبر : 880438

هادی ارجمند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: شبیه‌ساز آموزشی احیای قلبی ریوی یک شبیه‌ساز است که در بستر آن فراگیرها وارد محیط‌های مختلف می‌شوند و احیای قلبی ریوی فرد بزرگ‌سال، مادر باردار، نوزاد و کودک را آموزش می‌دهند.

وی با بیان اینکه با یادگیری این مهارت‌ها در صورت مواجه با مشکلات قلبی قبل از اینکه اورژانس برسد، فرد می تواند  از بروز اتفاق‌های ناگوار جلوگیری کند، افزود: این محصول در 21 مرکز کشوری به کار گرفته‌شده و روزانه 100 نفر با بهره‌گیری از آن، آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند؛ اما به دنبال آن هستیم تا با معرفی و افزایش استفاده از آن در ارتقای سلامت جامعه گام بزرگ‌تری برداریم.

ارجمند ادامه داد: در این شبیه‌ساز آموزشی علاوه بر تمرین مهارت‌های مختلف، آزمون هم پیش‌بینی‌شده و هوش مصنوعی در سه سطح پایه، متوسط و پیشرفته تمام حرکات فراگیر را در شرایط نزدیک به واقعیت می‌سنجد.

وی با نقد آموزش‌های صرفاً تئوری و در برخی موارد پرهزینه، یادآور شد: فراگیر با استفاده از این شبیه‌ساز به‌صورت عملی و در محیط‌های جذاب آموزش می‌بیند و با دریافت بازخوردها، نقاط قوت و ضعفش را مشاهده می‌کند.

این قائم‌مقام شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این فناوری ثبت بین‌المللی شده و به مرحله صادرات هم رسیده است، افزود: یکی از عمده‌ترین کاربردهای هوش مصنوعی در این محصول پردازش تصویر است، به این صورت که حرکات فراگیر باهوش مصنوعی پردازش می‌شوند. به‌عنوان‌مثال هوش مصنوعی تشخیص می‌دهد که آیا زاویه دستتان درست است یا خیر؟ نبض را به‌درستی می‌گیرید یا خیر؟ دست را باید بالا یا پایین‌تر ببرید و ...

وی ادامه داد: هدف این محصول آن است که شما را در محیط واقعی قرار دهد، محیط واقعی جایی است که احتمالاً سر و صدای غیر معمولی وجود داشته باشد. نقش هوش مصنوعی خلق این محیط است تا فراگیر مهارت کافی در محیط پراسترس را یاد بگیرد. همچنین هوش مصنوعی در این شبیه‌ساز، بازخوردهای لازم را به فراگیر می‌دهد و سناریوهای مختلف برای او در نظر می‌گیرد.

ارجمند گفت: دستگاه و لوازم جانبی آن‌قدر ارزان نیست که کاربر معمولی بتواند، خریداری کند. معمولاً سازمان‌های با افراد بالای 100 نفر مانند دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، هلال‌احمر و ... که کارشان آموزش است از خریداران این دستگاه هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دانش بنیان
ارسال نظر