صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

گام‌ دانشگاه آزاد برای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لنجان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه طرح پویش در راستای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان در ارتباط با صنعت گام‌های پرقدرتی را برداشته است.
کد خبر : 880350

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمسعود داودی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در جلسه‌ای که در حاشیه بازدید اعضای هیئت‌علمی این واحد دانشگاهی از شرکت کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان انجام شد با تأکید بر ارتقای مهارت کاری دانشجویان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه ویژه به مهارت‌آموزی، طرح پویش را که فرصتی جدید برای تحصیل مهارت محور و اشتغال همزمان با تحصیل است اجرا و با توأم کردن آموزش تخصصی، مهارت حرفه‌ای، ایجاد ارتباط و پیوند نظام‌مند میان دانشگاه، صنعت و جامعه شرایط اشتغال را برای دانشجویان فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر ارتباط با صنعت و تجربه موفق اجرای طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان عنوان کرد: در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف توانمندسازی دانشجویان از طریق آموزش مبتنی بر عمل، دانشجویانی که دارای شایستگی‌های شغلی هستند را به‌عنوان نیروی ماهر برای آینده به صنعت معرفی کرده که این واحد دانشگاهی با توجه به موقعیت استراتژیک لنجان که منطقه گردشگری و صنعتی است، مأموریت خود را در این زمینه به‌خوبی انجام می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تشریح اهداف طرح پویش بیان کرد: تربیت نیروی کارآفرین، توأم کردن آموزش و مهارت، افزایش سطح کار آمادگی دانشجویان، تأمین نیروی متخصص و ماهر موردنیاز تولید، خدمات و بازار کار و ایجاد آینده شغلی برای دانشجویان و… از اهداف این طرح است.

داودی با تأکید بر پیوند صنایع شهرستان لنجان با دانشگاه بیان کرد: با توجه به تحقیقات انجام‌شده درباره پیوند صنعت و دانشگاه و دانستن این مطلب که آموزش عالی کشور باید حلقه مفقوده این پیوند را بیابد، دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه طرح دانشجو محور پویش در راستای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان در ارتباط با صنعت گام‌های پرقدرتی را برداشته است.

فعالیت کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان

رئیس هیئت مدیره شرکت کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان نیز گفت: فعالیت‌های این شرکت با اجرای پروژه‌هایی در بخش ساخت تجهیزات سیمان کشور آغاز شد که تاکنون تقریباً در بیشتر کارخانه‌های سیمان کشور از قبیل سپاهان، هرمزگان، هگمتان، کارون، آبیک، خوزستان، کویر کاشان، نیزار قم و... حضور داشته و در ساخت و نصب برخی از تجهیزات نظیر کوره، کولر، تجهیزات انتقال مواد بگ فیلتر، قیف‌های سنگ‌شکن و تجهیزات مربوط به سیلو‌های سیمان، سیلو‌های مواد و سازه‌های فلزی فعالیت کرده است.

مهدی حاجی‌شفیعی با تأکید بر اهمیت صنایع فولاد در کشور مطرح کرد: صنعت فولاد به دلیل گستردگی و اهمیت مورد توجه کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان قرار گرفت. این مجموعه با اجرای پروژه‌های فولادی در مجتمع فولاد مبارکه، ذوب‌آهن اصفهان، مجتمع فولاد خوزستان و... گام مؤثری در ارتقای دانش فنی و بومی‌سازی تجهیزات برداشته است.

وی تشریح کرد: با آغاز توسعه در بخش صنایع پتروشیمی نفت و گاز، کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان با توجه به امکانات، تجهیزات و تخصص بالای کارکنان در این بخش مشغول به فعالیت شد.

نقش کارخانه‌های ماشین‌سازی اصفهان در اشتغالزایی

مدیر کارخانه ماشین‌سازی اصفهان نیز بیان کرد: این کارخانه‌ سال ۱۳۶۵ تأسیس و فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز کرد که با به‌کارگیری ماشین‌آلات روز دنیا مانند دستگاه نورد سرد تا ضخامت یک‌صد میلیمتر و دستگاه پروسس ورق در زمره مجهزترین کارخانه‌های کشور است.

مهدی خزاعی ادامه داد: این شرکت قادر است سالانه با تولید ۱۵ هزار تن سازه‌های فلزی سنگین و سبک، ۱۰ هزار تن مخازن ذخیره با سقف شناور و ثابت، یک هزار و ۲۰۰ تن مخازن تحت‌فشار، ۶۰۰ تن مبدل‌های حرارتی و ۵ هزار تن تجهیزات صنعتی نظیر نوار نقاله و غبارگیر سهم بزرگی از تولید داخل تجهیزات را به عهده داشته باشد.

وی تبیین کرد: این شرکت با جذب و همکاری ۱۴۰ نفر نیروی متخصص در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته‌های مختلف ساختمان مکانیک، برق و شیمی و همچنین یک هزار و ۵۰۰ نیروی کارگر ماهر و ساده در کارخانه زرین‌شهر، دفتر مرکزی تهران و پروژه‌های در دست اجرا گام مؤثری در ایجاد اشتغال برداشته است.

مدیر کارخانه ماشین‌سازی اصفهان با اشاره به توانایی‌های شرکت تشریح کرد: این شرکت با توجه به سوابق مثبت، ظرفیت تجهیزاتی و منابع انسانی در لیست سازندگان مورد تائید شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی شرکت ملی مهندسی و ساختمان، نفت و شرکت توسعه صنایع پتروشیمی قرارگرفته و تاکنون موفق به انجام پروژه‌هایی شده که برای نخستین بار در ایران تجربه‌شده و نتیجه‌بخش بوده و با تعهد و جدیت در ایفای نقش سازنده باعث شده تا شرکت‌های خارجی فعال در کشور در صف مشتریان شرکت ماشین‌سازی اصفهان قرار گیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر