صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲

ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان و استقرار آنها در پارک فناوری نیرو

مدیر دفتر تجاری سازی و اکتساب فناوری پژوهشگاه نیرو از انجام تحقیقات کاربردی و توسعه در جهت رفع نیاز‌های صنعت برق خبر داد و گفت: در این چارچوب به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات مالی اعطا و زمینه استقرار آن‌ها در پارک فناوری نیرو فراهم می‌شود.
کد خبر : 879563

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، علیرضا اسدی روز جمعه و در آخرین روز بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق و نخستین جشنواره فن‌بازار در پنل تخصصی "تجاری‌سازی نتایج تحقیقات صنعت برق" اظهار داشت: صنعت برق و انرژی، یکی از صنایع دانش پایه و متکی به فناوری است که در دهه‌های گذشته مسیر بومی‌سازی فناوری و ایجاد زیرساخت تولید تجهیزات صنعتی توسط شرکت‌های ایرانی را طی کرده است و هم اکنون بخش مهمی از کالا و تجهیزات مورد نیاز این صنعت توسط شرکت‌های صنعتی و دانش بنیان داخلی تامین می‌شود.

وی افزود: در همین چارچوب، با حمایت شرکت‌ها و موسسات تحقیقاتی وابسته به وزارت نیرو و با همکاری محققان و مراکز علمی و پژوهشی و شرکت‌های فناور، تحقیقات کاربردی و توسعه در جهت رفع نیاز‌های صنعت برق به انجام می‌رسد که نتایج حاصل از این تحقیقات در چهارچوب سیاست‌های حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و در راستای قانون جهش تولید دانش بنیان، جهت تجاری سازی و ساخت صنعت به واحد‌های فناور مستقر در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش بنیان و صنعتی در فراخوان تجاری سازی نتایج تحقیقات صنعت برق که توسط دفتر تجاری سازی پژوهشگاه نیرو به انجام می‌رسد، واگذار می‌شود.

فرایند تجاری‌سازی محصولات فناورانه منتج از تحقیقات صنعت برق به این شرح است: شرکت‌های صنعتی یا دانش بنیان که متقاضی دریافت دانش فنی نتایج تحقیقات انجام شده جهت تجاری سازی و تولید صنعتی هستند، با مراجعه به سامانه تجاری سازی محصولات منتج از تحقیقات به آدرس https://www.nri.ac.ir/commercialisering-rfps مدارک مورد نیاز را در سامانه تجاری سازی نتایج تحقیقات صنعت برق بارگذاری و پیشنهاد خود را به منظور دریافت دانش فنی از طریق سامانه مذکور و پست الکترونیکی cto@nri.ac.ir ارائه کنند.

اسدی خاطرنشان کرد: ۲۹ طرح در فراخوان تجاری سازی طرح‌ها و محصولات فناورانه صنعت برق و انرژی حضور دارند که ۱۱ طرح از این تعداد متعلق به پژوهشگاه نیرو است.
وی حمایت‌های تجاری‌سازی تحقیقات صنعت برق را شامل ارائه تسهیلات مالی از طریق صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، امکان استقرار در پارک فناوری نیرو، مشاوره و پشتیبانی فنی و مهندسی شرکت‌های فناور عنوان کرد.

مهلت فراخوان: متقاضیان تجاری‌سازی نتایج تحقیقات صنعت برق می‌توانند درخواست خود را جهت شرکت در فراخوان و دریافت دانش فنی این پروژه‌ها حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ از طریق سامانه https://www.nri.ac.ir/commercialisering-rfps ارائه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر