صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هوش مصنوعی «کوپایلوت» مایکروسافت به ویندوز ۱۰ می‌آید

مایکروسافت با عرضه هوش مصنوعی «کوپایلوت» در ویندوز ۱۰ این ابزار را در دسترس ۱ میلیارد دستگاه دیگر قرار می‌دهد.
کد خبر : 879540

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از انگجت، جاه‌طلبی‌های هوش مصنوعی مایکروسافت کمی رو به عقب حرکت می‌کند: امروز، این شرکت تایید کرده است که هوش مصنوعی «کوپایلوت» (Copilot) را به ویندوز ۱۰ می‌آورد. در ابتدا، این قابلیت در به‌روزرسانی آتی در دسترس کاربران ویندوز اینسایدر قرار خواهد گرفت که در آن، «کوپایلوت» در سمت راست نوار وظیفه ظاهر خواهد شد. پس از انتخاب، رابط آشنای کوپایلوت را مشاهده خواهید کرد که می‌توانید از آن برای پرسیدن سوالات هوش مصنوعی، مدیریت ویژگی‌های ویندوز یا تعامل با اسناد استفاده کنید.

مایکروسافت می گوید پنجره «کوپایلوت» با محتوای دسکتاپ همپوشانی ندارد یا پنجره‌های باز را مسدود نمی‌کند.

اگر همه این‌ ویژگی‌ها برایتان آشنا به نظر می‌رسند، به این دلیل است که ویندوز سنترال گزارش داده است که ویندوز ۱۰ در اوایل ماه جاری، «کوپایلوت» را دریافت خواهد کرد. 

براساس گزارش «گلوبال استیتس» (GlobalStats)، درحالی که ویندوز ۱۱ آخرین سیستم عامل مایکروسافت است، تنها ۲۶ درصد از نصب ویندوز را به خود اختصاص داده است. در این میان ویندوز ۱۰ هنوز ۶۹ درصد از بازار ویندوز را در اختیار دارد.

در سال ۲۰۲۰، مایکروسافت اعلام کرد که ویندوز ۱۰ به ۱ میلیارد دستگاه رسیده است و به نظر می.رسد هنوز هم بالاتر از این رقم باشد. گزارش ویندوز سنترال نشان می‌دهد که ویندوز ۱۱ روی ۴۰۰ میلیون دستگاه قرار دارد. تنها یک نگاه به این اعداد و ارقام و منطقی به نظر می‌رسد که چرا مایکروسافت آخرین و جدیدترین فناوری خود را به یک سیستم عامل قدیمی می آورد (تاریخ پایان سرویس دهی آن هنوز ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ است). 

نسخه آزمایشی ویندوز ۱۰ طی چند ماه آینده در آمریکای شمالی و همچنین بخش‌هایی از آسیا و آمریکای جنوبی عرضه خواهد شد. مایکروسافت برای اینسایدرهای ویندوز که می‌خواهند در صف دریافت به‌روزرسانی قرار بگیرند، نصب به‌روزرسانی پیش نمایش نوامبر را پیشنهاد می کند. علاوه بر این، آنها باید ویژگی دریافت آخرین به‌روزرسانی‌ها به محض در دسترس بودن را در قسمت آپدیت ویندوز (Windows Update) فعال کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر