صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیضا:

کتاب مهم‌ترین ابزار در تبیین ارزش‌های اسلامی است

روح‌الله زارع گفت: کتاب ابزار مهم فرهنگی در تبیین ارزش‌های اسلامی در انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر نقش آفرینی می‌کند.
کد خبر : 879411

روح‌الله زارع، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به مناسبت هفته کتاب اظهار کرد: کتاب ابزار مهم فرهنگی در تبیین ارزش‌های اسلامی در انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر نقش‌آفرینی می‌کند و باعث غنی‌تر شدن هویت ملی کشور و سد محکم در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان محسوب می‌شود.

وی افزود: دانش افزایی از توصیه‌های اولیا و علمای دین بوده که در دین مبین اسلام به آن سفارش ویژه شده و سهم کتاب در انتقال دانش، گاهی به مراتب بیشتر و تاثیر گذارتر از دیگر روش‌های آموزشی است و نقش مهمی در گسترش دانش و انتقال به نسل‌های دیگر ایفا می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا با ارزیابی وضعیت کتاب‌خوانی بین دانشجویان گفت: به نظر می‌رسد آشنایی و ارتباط دانشجویان با کتاب و کتاب خوانی، محدود به منابع دروسی است که استادان معرفی می‌کنند که البته کافی نیست؛ بنابراین ضرورت دارد در فراهم کردن زمینه‌های لازم بین قشر جوان، برنامه‌ریزی‌های منسجم و حساب شده‌ای را پیش‌بینی کنیم؛ زیرا هر چه در این باره تلاش کرده در راستای تعالی و رسیدن به اهداف اسلامی و رشد معنوی موفق‌تر عمل کرده‌ایم.

زارع با تشریح عوامل ایجاد انگیزه برای مطالعه کتاب بیان کرد: بدون شک سیاست‌های کلان کشور بسیار راهگشا است و راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در هر شهر و منطقه، برگزاری مسابقات کتاب خوانی و نشست‌های تخصصی نقد کتاب بین جوانان، اختصاص اعتبار ویژه به مسئله خرید کتاب مانند بن کتاب، معرفی کتاب‌های خوب و تأثیرگذار بین جوانان، افزایش منابع کتابخانه‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی و البته حمایت و توجه ویژه به اهل قلم از جمله مؤلفان، نویسندگان، ناشران و مترجمان می‌تواند به ترویج فرهنگ کتاب کمک بزرگی کند.

وی درباره تأثیر کتاب‌خوانی در ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی بین جوانان عنوان کرد: تقویت بنیان‌های فکری نسل جوان، آسیب‌شناسی مسائل اجتماعی، ازدواج و تربیت فرزندان که امروزه جزء اساسی‌ترین دغدغه‌های کشور به حساب می‌آید از رهگذر کتاب خوانی قابل حل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا مطرح کرد: نقش جایگاه کتاب در اشاعه فرهنگ جامعه و پیشرفت و موفقیت‌های کشور جزء تأثیرات انکار ناپذیر است که برای  ارتقا این جایگاه نیازمند تلاش و هم بستگی همگان هستیم و انتظار می‌رود در سطح کلان هم مدیران و مسئولان توجه ویژه‌ای به جایگاه کتاب داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر