صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲

حق‌وردی : ایرادات اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای در کمیسیون آموزش رفع می‌شود

رئیس کمیته آموزش فنی و حرفه‌ای کمیسیون آموزش مجلس از رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در نخستین نشست کمیسیون آموزش در روز یکشنبه هفته آینده خبر داد و گفت: اجرای این طرح موجب تحرک جدی حوزه اشتغال و تربیت نیروهای ماهر خواهد بود.
کد خبر : 879078

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین حق وردی، رئیس کمیته آموزش فنی و حرفه‌ای کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به ایرادات گرفته شده به «طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور»، عنوان کرد: ایرادات گرفته شده از سوی شورای نگهبان عمدتاً شکلی و جزئی بوده و در ماهیت طرح تغییر خاصی ایجاد نمی‌کند.

نماینده مردم شهریار و قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رفع ایرادات شورای نگهبان روز یکشنبه هفته آینده در دستور کار کمیسیون آموزش مجلس قرار می‌گیرد، افزود: قطعاً تصویب این اساسنامه تحولی بزرگی در تربیت نیرو‌های ماهر و کارآفرینی در کشور ایجاد می‌کند و نیاز بازار کار به نیروی کاری خبره را تأمین خواهد کرد.

مربیان سازمان رتبه‌بندی می‌شوند

وی با بیان اینکه اساسنامه جدید سازمان فنی و حرفه‎ای علاوه بر تعیین شرح وظایف سازمان، امتیازاتی را برای مربیان در نظر می‌گیرد، تصریح کرد: آموزش‌های رسمی مهارتی چیزی است که در آموزش و پرورش، دانشگاه‌های فنی حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی انجام می‌شود، اما متولی آموزش‌های غیررسمی که کوتاه مدت بوده و نهایتا با صدور گواهینامه بین المللی خاتمه می‌‎یابد، سازمان آموزش فنی و حرفه است که برخی از مسئولان دولتی حتی متوجه این مسئله هم نیستند.

حق وردی با اشاره به اینکه طرح اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌‎ای به صورت اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون آموزش بررسی شد، یادآور شد: مجلس با آسیب شناسی و کار کارشناسی قصد تقویت حوزه آموزش‌های مهارتی را دارد تا این سازمان متناسب با شرایط روز از جمله ورود به حوزه هوش مصنوعی و ایجاد شغل برای آینده چابک سازی شود.

کاهش ساعت کاری حضور مربیان سازمان فنی و حرفه‌ای

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، یکی دیگر از اهداف این اساسنامه را رتبه بندی ۱۲ هزار و ۵۰۰ مربی فعال در این سازمان دانست و گفت: همچنین طرح کمیسیون، ساعت کاری مربیان سازمان مانند معلمان آموزش و پرورش ۲۴ ساعت در هفته تدریس و ۶ ساعت سایر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر