صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲

طراحی نرم‌افزار جامع لوله‌کشی پروژه‌های بزرگ صنعتی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان نوآور موفق به طراحی یک نرم‌افزار اجرایی شده‌‌اند که قابلیت کنترل و پایش همه مراحل اجرای پایپینگ (لوله‌کشی) از مرحله دریافت نقشه‌ها تا تست پکیج و خطوط و تهیه صورت وضعیت‌های موقت و دائم را داراست.
کد خبر : 879018

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عمران بائوج، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان پترونیرو صبا در خصوص این نرم افزار گفت: سیستم مدیریت پایپینگ، یک سامانه متمرکز نرم‌افزاری مبتنی بر وب است که با رابط کاربری ساده و کاربرپسند با هدف مدیریت بخش لوله‌کشی در پروژه‌های مختلف و به منظور افزایش بهره‌وری و کارایی نفرات شاغل در پروژه، طراحی و اجرا شده است.

به گفته وی، این نرم‌افزار دارای بخش‌های مختلف از قبیل «دفتر فنی» مشتمل بر فرم‌های مختلف جهت ورود Line، Sheet، Revision، Joint History، MTO، Transmittal‌های ورودی و خروجی، TQ و پایش جبهه‌های کاری، «کنترل کیفی» مشتمل بر فرم‌های مدیریت و صدور گزارش‌های روزانه واحد کنترل کیفی (فیتاپ، جوش، درخواست و اجرای رادیوگرافی، Spool Release، تنش‌زدایی، سختی سنجی، ساخت، نصب و جوشکاری ساپورت و ...)، «ساپورت» شامل فرم‌های ورود اطلاعات و مدیریت اوزان و اجزای سازنده ساپورت، «تست پکیج» شامل فرم‌های ورود اطلاعات و کنترل گردش تست پکیج در واحد‌های مختلف از زمان ساخت تست پکیج تا مرحله تست و Reinstate، «کنترل متریال» شامل فرم‌های ورود اطلاعات صدور MIV و MRV و بررسی آنلاین بالانس متریال، بخش «کنترل پروژه» که طی آن تمام خروجی‌های مورد نیاز واحد کنترل پروژه شامل گزارش‌های پیشرفته روزانه، هفتگی و ماهیانه، گزارش‌های مختلف در بازه‌های زمانی مشخص، گزارش‌های تجمعی و تفکیک متناسب با نیاز پروژه و نهایتا بخش «مدیریت» شامل تمام گزارش‌های تجمعی و تفکیکی مدیریتی است که به صورت آنلاین وضعیت پروژه را در اختیار مدیران قرار می‌دهد.

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان پترو نیرو صبا در ادامه اظهار داشت: این سامانه در حال توسعه بخش‌های سیویل، نصب تجهیزات و برق و ابزار دقیق است که در آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: این سامانه با شناسایی جبهه‌های کاری با الگوریتم‌های محتلف بر اساس متریال موجود، باعث سرعت بخشی و تسهیل روند اجرای عملیات لوله کشی می‌شود.

 بائوج با بیان این که شرکت پترو نیرو صبا از ابتدای تاسیس تاکنون، تلاش کرده با نگاهی پروژه محور، در رفع نیاز‌ها و کاستی‌های موجود در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و نیرو تاثیرگذار باشد، اظهار داشت: این شرکت، در حال حاضر ۱۰ طرح و پروژه بزرگ عمرانی اقتصادی را در دست اجرا دارد که موجبات اشتغال بیش از ۲۵۰۰ نفر را فراهم کرده است. در حوزه بین الملل نیز، علاوه بر صادرات آهن به قاره آفریقا، اقدامات توسعه‌ای، تولیدی و دانش پایه را در داخل و سه کشور عراق، عمان و نامیبیا را در برنامه دارد. طرح ساخت مجتمع بزرگ تولید محصولات به روز و پرمشتری پتروشیمی در یکی از کشور‌های جنوب خلیج فارس از دیگر طرح‌های مهم در جهت توانمندسازی و توسعه شرکت در بعد بین المللی و استفاده از دانش و توان ایرانی در سطح فراملی است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر